Снимка: архив, БулФото
fallback

Двама собственици на каруци са задържани в София за незаконна сеч в Западния парк, съобщи БНР.

Кметът на район "Красна поляна" Иван Чакъров обясни, че се води негласна война с бракониерите в парка.

"Ние и полицията водим наистина една негласна война с тези недобросъвестни роми, които с каруци секат по всяко време", коментира той.

По думите му, когато вече има извършена сеч, полицията е тази, която може да конфискува дървения материал, каруцата и коня, както и да санкционира този, който извършва сечта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Там се сече

преди 8 години

Лично съм засичал роми и ромчета как секат дървета по сред бял почивен ден, докато има не малко хора в парка, представям си какво правят в работни дни или вечер, докато няма никой там. Този парк според мен се занемарява умишлено за да може например Пеевки или подобен *** да го приватизира и позастрои по Български.

20

Наблюдател

преди 8 години

Никаква война не водят! Просто имитират такава и направо си затварят очите! Били задържали 2-*** ! Които тихомълком са ги пуснали но веднага пишат статистика за титанична борба с "римската" ***! Забележете ни звук, ни стон от иначе много гласовитите "природозащитници"!

19

Анонимен

преди 8 години

За изсечените гори, които се извозват с камиони нищо не споменават. Защото там са големите пари и протекции от министри и ченгета! Само , че за съжаление при нас "за милиони няма закони и за кокошка няма прошка". Както гонят каруцарите така трябва да разследват и мерцедесите.

fallback