Снимка: архив, Булфото
fallback

Изцяло личен мотив е версията, по която работят столичните криминалисти за жестокото убийство на майка и дъщеря в столичния квартал "Надежда".

53-годишният мъж живеел на семейни начала с 45-годишната жена и 20-годишната й дъщеря.

Според разследващите причината за кървавата саморазправа е лична - изневяра, но се проверява и версията, свързана с пари.

Те са били заедно от около година. По първоначална информация убиецът е работил е като шофьор и досега няма криминални регистрации, съобщи БНР.

Припомняме ви, че сигналът за тежкия инцидент е подаден в полицията около 2 часа през нощта.

След като мъжът умъртвил с нож майката и дъщерята се обадил на тел. 112, обяснил е какво е направил и е оставил преддсмъртно писмо. После скочил от терасата на апартамента.

Пристигналият на местопроизшествието полицейски патрул е открил мъртвото му тяло. Полицията все още е на мястото на инцидента.

45-годишната жена имала и още една дъщеря - на 15 години. Майката трябвало да я остави на нейн приятел да я гледа, описва в писмото си убиецът.

Към момента с нея работят психолози и тя ще бъде настанена при роднини, пише "Стандарт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 8 години

Един *** от Перник изоставил брачната си половинка и двама сина и заживял на семейни начала с 45 годишна перничанка и двете и дъщери в София.Ревност и обвинение за лекото поведение на жената и по голямата дъщеря(написано в предсмъртната бележка) довело комплексара до убийство на две жени.Жалко за тях,а законната му съпруга трябва да черпи че се е отървала от комплексар убиец.Прочети още на: dnes.bg/crime/2016/01/28/malkata-dyshteria-na-ubitata-v-nadejda-bila-tam-spiala.291189

72

Анонимен

преди 8 години

Яко гейм ъф троунс.

71

Анонимен

преди 8 години

Vrazka, osnovana samo na seks vodi do takav krai. Ako imashe liubov, i biaha osinovili dete, da izgradiat neshto zaedno - drug shteshe da e kraia. Pusti egoizam.

fallback