73

Анонимен

преди 8 години

Един *** от Перник изоставил брачната си половинка и двама сина и заживял на семейни начала с 45 годишна перничанка и двете и дъщери в София.Ревност и обвинение за лекото поведение на жената и по голямата дъщеря(написано в предсмъртната бележка) довело комплексара до убийство на две жени.Жалко за тях,а законната му съпруга трябва да черпи че се е отървала от комплексар убиец.Прочети още на: dnes.bg/crime/2016/01/28/malkata-dyshteria-na-ubitata-v-nadejda-bila-tam-spiala.291189

72

Анонимен

преди 8 години

Яко гейм ъф троунс.

71

Анонимен

преди 8 години

Vrazka, osnovana samo na seks vodi do takav krai. Ako imashe liubov, i biaha osinovili dete, da izgradiat neshto zaedno - drug shteshe da e kraia. Pusti egoizam.

70

Анонимен

преди 8 години

БУДА Е ДОВОЛЕН!!!! ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НЕГО И ЗОЛУМИТЕ МУ С ДПС ПО УЧЕБНИЯ ПЛАН!!!ИНАЧЕ БУДА Е НЕВИНЕН ВСЕ ФИДОСОВА Е ВИНОВНА ДЯНКОВ Е ВИНОВЕН ЦВЕТАНОВ Е ВИНОВЕН НО БУДА НИКОГА :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

69

Швейк

преди 8 години

Изневерите не са ОК и представляват сериозна опасност за живота на прелюбодейцата и на близките и!

68

Анонимен

преди 8 години

Българина е тотален комплексар и смята жената до себе си за някаква собственост. Сега този ще се пържи в ада.

67

До Дени баретата

преди 8 години

Задача с повишена трудност. На какъв език е писал Христо Ботев? :))) Мале, мале!Ти ли си , мале, тъй жално пела,ти ли си мене три години клела,та скитник ходя злочестен азии срещам, що душа мрази?

66

До Дени баретата

преди 8 години

Поредното ***, което ще раздава правосъдие с шамари, ножове и боксове. Не се обиждай, а преди да се изхвърляш колко си по-по-най, вземи да се научиш да пишеш. Тъкмо заради такива, като теб... БГ е на това дередже. То бива, бива неграмотни и комплексирани тарикатчета със самочувствие до небесата, *** т'ва се не трае. "по-вече то"...мале, мале :)))

65

До Дени баретата

преди 8 години

Отчайващо неграмотен. "по-вече то"...мале, мале :)))

64

Да бе да!

преди 8 години

Версията може да е съвсем друга, бележката изфабрикувана за да не се води разследване точка

63

Анонимен

преди 8 години

типичен селски *** -на 53 години ,без добро образование ,ом са живеели на квартира -''мъжът'' е нямал жилище ,изперкал е психопата .Много сбъркани хора излзиат наяве напоследък -особено мъже -не успели в живота ,мухльовци които /вероятно /смятат че като убият някой -ще си вдигнат самочувствието ,или ще си решат проблемите.Беден,*** необразован-друго от такъв тип човек трудно може да се очаква.

62

Анонимен

преди 8 години

toia za nisto ne go e bivalodaje i za ska4a4 ne e staval

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 67Гордият от акъла си "умняр", ти от опита на майка си и баща си ли правиш тия изводи? А ти стоиш отстрани като воайорче, а? Утре ще предадеш опита на зет си, нали, не бъди егоиснт, научи го момчето? Браво, блазе ти за "уникалния шанс"! Но пак кще си воайорче - дъpтo, нва което нищо не му е оставало цял живот освен да гледа и да пише извратенящини, които счита за героизъм. Глупендряк сeлташки!

60

Анонимен

преди 8 години

Боже, колко много БЪЛГАРСКА МЪЖКА ПРOCTAЩИНА СЕ ИЗЛЯЛА ПО-ДОЛУ - направо CMЪPДЛИB ВОДОПАД!!! И ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ, повечето ИMПOТEНТНИ, С КОМПЛЕКСИ, ГИ Е РАЖДАЛА ЖЕНА - МАЙКА! А ПИШАТ ИЗВPATEНИ ПPOCTAЩИНИ, ЗАЩОТО "КРАДЕЦЪТ ВИКА "Дръжте крадеца". Пият, мъpcyвdт, къде и как свърнат, повечето болни от cифилиc и cпин са мъже, тpипepa го - имат за хрема, заразяват съпругите си, децата си - изобщо тъма около тях и боза в главите им!

59

Анонимен

преди 8 години

Много *** са писали тук, много нещо...Комерсиална била, лека била жената...Друг пък-имала голяма дъщеря и не и е бил нужен секс.А, бе, ***!Жените го могат докато са живи, за разлика от вас!Нормално е да си потърси, ако не го е получавала от убиеца!това не я прави лека жена!Само импотентни "мъже" могат да пишат такива простотии.

58

брей

преди 8 години

Каква трагедия, отново! Умопомрачителни коментари, отново! Всичките социопати, психопати и долнопробни циници сте се нароили да коментирате! Тръпки ме побиват... сред какви хора живея!

57

bolbov

преди 8 години

Всички носталгици като мен плачат за унищоженото селско стопанство,за разрушената икономика,за разбитите без бой армия и полиция,но рядко някой се сеща,за пълната ликвидация на личен и обществен морал в България

56

Петър

преди 8 години

Обществото е болно психически, затова подобни случаи зачестяват. Нуждата от задължителните годишни профилактични прегледи е нещо неизбежно. Психопати има дори и в парламента. Предполагам се сещате кои са и от коя партия. Какъвто е народът, такива са и неговите избраници в парламента.

55

Анонимен

преди 8 години

До Дени баретата"Добре" знаеш навиците на рускините - нали *** е рускиня, и тя има две дъщери, освен тебе за син, значи мечтата си я изпълняваш. Дано издържиш, да си опазиш сърцето, защото видимо не си опазил разсъдъка и почтеността си!

54

ДО 59

преди 8 години

До Анонимен 59МНОГО ТОЧНО КАЗАНО !!! Думите ти трябва да ги сложат по билбордове из градовете и по магистралите, та току виж повече Българи се усетят какво се случва !