Снимка: Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Има взривно устройство в микробуса на Терминал 1, обявиха от пресцентъра на "Летище София".

По първоначални данни автомобилът с чужда регистрация е бил паркиран там още вчера, а днес обучени кучета са надушили взрива.

Oще по темата

Сапьори и пустинната котка на спецчастите издърпаха с друга кола буса и разбиха задната му врата, за да може вътре да влезе роботът и да извади заподозрения багаж – два куфара и една раница.

Полетите не са спрели, Терминал 2 работи на пълни обороти.

Към момента има пълно информационно затъмнение, като единствената точна и категорчна информация, която бе дадена е потвърждаването на наличие на взрив.

Очевидци и служители на летището също не разполагат с повече информация. Чули са, че има сигнал за бомба.

На този етап няма заминаващи самолети, а ръководния борд на летището се е събрал, за да дискутира ситуацията. "Мислим за пътниците", казаха от аеропорта. 

Всичко за акцията може да гледате наживо по национална телевизия Bulgaria ON AIR

Очаквайте подробности!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 8 години

Stiga naprejenie

44

Гражданин

преди 8 години

Миналата седмица в двора на къщата на Плевенски бизнесмен беше хвърлена граната. Дойдоха ДОТИ, имаше линейка, пожарна и няколко полицейски автомобила. ДОТИ контролирано взиривиха гранатата, след което отвориха улицата за движение.Нито една телевизия, новинарски сайт и т.н. не отразиха бомбената заплаха, днес само в този сайт вече има 4-5 побликации, и всички телевизии са се изсипали на Терминал 1. За съжаленеи днес само София е България. Другите градове са просто заличени от картата.Прочети

43

Анонимен

преди 8 години

бе, има нек'ва далавера!

fallback