Снимка: Булфото
fallback

 

Общ преглед

Постоянен пост на жандармерията вече е разположен край джамията в София.

Засилените мерки за сигурност в столицата бяха въведени по настояване на кмета Йорданка Фандъкова. Патрулите в центъра на София са увеличени от събота по нейно искане.

Oще по темата

Допълнителни полицейски постове има и в района на "Женския пазар", стана ясно от думите на кметицата.

"На всичко това трябва да отговорим с твърдост и с адекватни мерки за сигурност", коментира по-рано Фандъкова терористичните атаки в Париж.

Тя обясни и че е издала заповед СДВР да повиши мерките за сигурност на масовите мероприятия, да засили охраната на стратегическите обекти и на местата, на които се събират голям брой хора.

"Възложила съм съвместни проверки между СДВР и Столична община, които да следят за работата на охранителните фирми, които отговарят за реда в училищата и детските градини, както и други публични институции", каза още Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 8 години

Всичко започна от 11-ти септември , когато ЦРУ разби 2 пътнически самолета в кулите близнаци и започна заедно с алкайда войната срещу исляма..! Докато американците и Евреите (циунистите) ни замазват очичките , че исляма е равен на тероризъм и , че те са спасителите на света , за който не е чел много много самите те ги спонсорират за да могат да имат контрол над петрола в близкя изток . Ако те не бяха направили този хаос , сега нямаше да има и толкова бежанци !

26

Анонимен

преди 8 години

Пазят не от атентати а от това което ще стане веднага след атентата ВЕНДЕТА

25

Анонимен

преди 8 години

Пазите джихадистите ли?

fallback