27

Анонимен

преди 8 години

Всичко започна от 11-ти септември , когато ЦРУ разби 2 пътнически самолета в кулите близнаци и започна заедно с алкайда войната срещу исляма..! Докато американците и Евреите (циунистите) ни замазват очичките , че исляма е равен на тероризъм и , че те са спасителите на света , за който не е чел много много самите те ги спонсорират за да могат да имат контрол над петрола в близкя изток . Ако те не бяха направили този хаос , сега нямаше да има и толкова бежанци !

26

Анонимен

преди 8 години

Пазят не от атентати а от това което ще стане веднага след атентата ВЕНДЕТА

25

Анонимен

преди 8 години

Пазите джихадистите ли?

24

az

преди 8 години

Бди и са спрели като бедуини в пустиня !!!

23

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ СА МЮСЮЛМАНИ,КОРАНА НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ОТНЕМАШ ДРУГ ЖИВОТ ,МАКАР И С ДРУГО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ

22

Мирон Иванов

преди 8 години

Жандармите пазят пришълците. ТАМ ИМ Е СБОРНИЯТ ПУНКТ. Родна "полиция", плащаме ние - данакоплатците!

21

Глупости!

преди 8 години

Отдавна има там коли на жандармерията, но пазят джамията от нас, а не че се загрижили за гражданите на София, че там е опасно да се минава и едни черни муцуни се навъртат.

20

Анонимен

преди 8 години

абе, има джамия - има проблем, няма джамия - няма проблем.

19

Анонимен

преди 8 години

И аз бих й фърлил бел сироп в предателската човка!

18

Анонимен

преди 8 години

На кметицата да й фърла бел сироп в предателската човка! Църквите и българите пазете, а не този човешки *** в джамиите!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Ами ако сега нямаше полиция , както всички ревяхте против тях , кой щеше да пази , замислете се

16

до 23

преди 8 години

Нее, статията да се чете - пазят джамията от атаки от страна на българите. Както обикновено, ние сме явно смятани за по-опасни и по-нетолерантни от всичките тези, които безконтролно се изсипват у нас.

15

Анонимен

преди 8 години

представям си как сега пазят тези които пуснаха ислямисти в страната и правят всичко възможно да няма ограда и не се наказват нарушителите,каналджии абе да не секва бизнеса.

14

ауслендър

преди 8 години

Неадекватни мерки..., защо пазят джамиите?! Пазете християнските центрове!!!

13

Ала_Бала

преди 8 години

Преди 2 дни на границата преди Свиленград ме посрещна счупен и вмирисан нужник. Казанчето беше от най-най- евтините и беше счупено. Пикалниците закрити с черен полиетилен, защото текат. Не вярвам по проект да са с такова евтино оборудване. Кажби, големи кражби. Готови сме за Шенген. Ние сме лицето на Европа.

12

българин

преди 8 години

Ашколсун на нашите мюсюлмани и джамии !!! Те са златни в сравнение с френските ислямо ***...заслужават да бъдат пазени нашите джамии !

11

Нарин

преди 8 години

А вие още не осъзнавате или не искате идил са терористи а не мюслюмани те не подбирате да някои си мисли че гледа американски филм е това пак си е по американски сценарий ко продукция с англичанитеа за българските мюслюмани които знае знае другите си свиркат кат по рано воленчо сеа джамбазки симеонов и разни

10

Факт

преди 8 години

Звездичките в предният коментар бяха за онези, които са защитавани от БХК.

9

Факт

преди 8 години

Такива камионетки стоят край джамията вече доста месеци, т.е. нищо ново. Може би разликата е, че не стояха денонощно там, а вечер и събота и неделя по мои наблюдения. Лошото е, че освен да спят вътре в камионетката, май нищо друго не правят. В този район - уличките около Мария Луиза, по едно време започнаха да се събират големи групи араби и оттогава се появи там и жандармерията. Май арабите изтласкаха от района около Женския пазар, Халите и Лъвов мост.

8

ян

преди 8 години

Май я пазят от християните