Снимка: архив, Булфото
fallback

Към 17-18 ч поетапно столичната топлофикация ще започне да пуска парното и топлата вода в "Младост" - 1, 1а, 2, 3 и 4, "Мусагеница", "Дървеница", "Витоша", ВЕЦ "Симеоново" и посолствата в района, съобщиха от дружеството.

В четвъртът сутринта пробив в главен топлопровод е прекъснал топлоснабдяването в тези столични квартали. Тръбата е диаметър 1200 мм, наложило се е да бъде източена топлата вода, след това чакали тръбата да изстине и да се открие пробивът.

Към 14 ч днес топлопроводът е заварен, правят се снимки на заварките и в късния следобяд, към 17-18 ч парното поетапно ще бъде пускано, съобщиха от "Топлофикация-София".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

от Младост 3

преди 8 години

До Младост 4И тук няма,няма и изглед да има...Инъче ще се отрази много ясно в сметките - ще платиш повече...Ремонт е правен,хората извънредни чакат,топлофикацийката чака да събере парички...Ще си платиш,както и аз и всеки друг...Те защо го пуснаха по-рано това парно мислиш-закъсали са го за пари..Предни години имаше 3 дена не знам си какви ниски температури да има за да го пуснат,а тази година директно - бам и плащай...

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонименti moze da kara6 na darva, az ne i topa voda niama ot sriada po obed i e do6la cha no6teska po niakoe vreme. Tia ot toplofikacia samo zazat i mazat

18

Младост 4

преди 8 години

От сряда до днес- петък, 6-ти ноември, 10.50 часа сутринта - ни парно, ни топла вода! От самото начало на отоплителния сезон при нас има проблеми с топлоподаването. Вечер често е изключено напълно. Интересно ще се отрази ли това в сметките???

fallback