Снимка: bTV
fallback

С никого няма да се коалираме в Столичния общински съвет (СОС), отсече Светльо Витков в ефира на bTV. Почти сигурно неговата партия ще вкара двама съветници в СОС – самият Витков и Венцислав Мицов.

Oще по темата

"Не обещаваме нищо, ще работим здраво. Не ми е било мечта да стана общински съветник, но трябва да се работи", обяви Витков.

Той уточни, че "Глас народен" има успех в 11 общини, възможно е и да имат кмет – техен кандидат отива на балотаж в Дългопол.

"За вас може да е изненада нашият успех, но за нас това е работа от 2011 година. Това са петите поред избори, на които се явяваме", коментира Мицов.

Той уточни, че предизборният клип на партията с Витков в банята и човекът с каруцата с банкнота в ръка всъщност е сериозен и тъжен към края си.

"В малките градове вотът е купен и корпоративен, само в София купеният вот не е определящ", обяви Севтльо Витков.

Лидерът на "Глас народен" бе категоричен,  че партията му няма да помага на ГЕРБ в СОС.

"Още когато създадохме партията, обявихме, че няма да се коалираме с никого. ГЕРБ нямат нужда от помощ, те управляват. Няма да подкрепяме и опозиционната БСП, ние ще сме коректив. В момента хората не знаят какви решение взима СОС", уточни Витков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

wtf

преди 8 години

"Псувайте ни т'ва сме ние, колкото да ви е яд! Няма да ни промените, а особено от3ад"

12

Анонимен

преди 8 години

*** или не, това момче обикаля страната, прави концерти и си изкарва хляба с честен труд; и то от много години преди да влезе в политиката. Не ходи с охрана, няма мътно минало, вози се в градски транспорт, говори си с хората и пет пари не дава за лъжливата политическа шайка. Колко пъти сте видели Първанов, Борисов, Местан и останалите да се разхождат сред хората, да чакат на опашка, да се возят в автобус? Техните пари откъде се появиха, както и самите те?

11

Анонимен

преди 8 години

Без да съм гласувал за когото и да е, предпочитам Светльо Витков вместо сина на Първанов или дъщерята на Костов например. Дъртите политици крадци (независимо в какъв цвят са боядисани днес) рано или късно ще си отидат от този свят и лично аз не желая децата им да се наместят на топло местенце, създадено с кървави пари. Светльо Витков може да използва твърде нецензурни думи, но го прави от 20 години и знам как изкарва парите си. За колко от сегашните политици може да кажете същото?

fallback