13

wtf

преди 8 години

"Псувайте ни т'ва сме ние, колкото да ви е яд! Няма да ни промените, а особено от3ад"

12

Анонимен

преди 8 години

*** или не, това момче обикаля страната, прави концерти и си изкарва хляба с честен труд; и то от много години преди да влезе в политиката. Не ходи с охрана, няма мътно минало, вози се в градски транспорт, говори си с хората и пет пари не дава за лъжливата политическа шайка. Колко пъти сте видели Първанов, Борисов, Местан и останалите да се разхождат сред хората, да чакат на опашка, да се возят в автобус? Техните пари откъде се появиха, както и самите те?

11

Анонимен

преди 8 години

Без да съм гласувал за когото и да е, предпочитам Светльо Витков вместо сина на Първанов или дъщерята на Костов например. Дъртите политици крадци (независимо в какъв цвят са боядисани днес) рано или късно ще си отидат от този свят и лично аз не желая децата им да се наместят на топло местенце, създадено с кървави пари. Светльо Витков може да използва твърде нецензурни думи, но го прави от 20 години и знам как изкарва парите си. За колко от сегашните политици може да кажете същото?

10

Rs

преди 8 години

Mn mi se pardi apak imam rab0ta za pravene

9

работник

преди 8 години

"Не е луд,който яде баницата"-нали така? Както казва Макиавели,хората са толкова глупави и залисани в ежедневните си грижи,че винаги ще се намери някой който да ги измами.Витков е хитър човек и знае как да си играе с онези,загубили надежда.Не му била целта да влиза в СОС-тогава,защо се кандидатира?Аман от такива тарикати.

8

Аз

преди 8 години

Браво Светльо! А тия долу разбирачи дет говорят глупости да идат да си намерят работа вместо да висят по форумите. Безделници.

7

Tankist

преди 8 години

Светльо, не изглежда лошо момче. Но ефективността на хората му като се има в предвид , че е зет на Бриго Аспарухов най вероятно ще клони към нула. малко шоу, малко поза и много балъци , за да го набутат в парламента а тогава келипира ще е голям и за него и за тези зад него. Не че на тях им трябва ама май вече не опира до пари само. С две думи промяна няма да има който не ми вярва може да провери или да следи какво ще стане.

6

Анонимен

преди 8 години

Светльо си е клоун, ама надуши къде са парите. С партината субсидия си купи нов мерцедес. Иначе не знам какво точно ще работи освен да прави шоу.

5

Анонимен

преди 8 години

До ВучкатаСветла е ПР на ПП ГЛас Народен и няма лични взаимоотношения със Светльо. аре стига с тази глупост.

4

Бай Миле

преди 8 години

Поредните лъжи и цирк, та нали заедно си пиете питието бе....

3

Анонимен

преди 8 години

Скакауееееец.. Пръскайте се от яд платени завистници

2

Анонимен

преди 8 години

...Хм...Ако Светльо е "селски хитрец", то тогава как да наречем *** във властта? тези хора от Глас народен си публикуват на сайта за какво са изхарчили всяка стотинка о държавните субсидии. Не мога да се сетя друга партия да го прави... Какъв ли жалък червей трябва да си за да клеветиш хората и колко ли глупав трябва да е четящия за да вярва на всяка измислица. Имате глави, може би и ум.. четете, мислете. Толкова ли ви зомбираха, че не можете да познавате като гледате лицето на човек

1

Анонимен

преди 8 години

Е и СОС се сдоби с шутове. Ще има забава за общинските съветници и губене на време!