Снимка: bTV
fallback

Не искам да бъда твърд в определението, но за мен лично, тези народни представители са унижение за институцията, която представляват. Това заяви пред bTV старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"Няма арестувани в случая, тъй като полицаите са разпознали народните представители, които имат имунитет", каза още комисарят.

За да бъде арестуван народен представител, трябва да са на лице доказателства за тежко престъпление.

Реших да го снимам, той ми изби телефона от ръката, всички са ми свидетели! Това разказа Александрина Симеонова, собственик на магазинчето пред НАТФИЗ, където Волен Сидеров вилня снощи.

Лидерът на "Атака" стана главно действащо лице в скандал пред магазин за алкохол и цигари. Една от потърпевшите разказа, че Сидеров е започнал да блъска по магазина, счупил е монетника и е хвърлил останките му вътре. След това е започнал да обвинява продавача, че продава цигари без акциз и наркотици.

Oще по темата

След физическата саморазправа с очевидците, Сидеров ударил един от тях, съпруг на Симеонова и собственик на магазина.

"Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа пред Нова телевизия свидетелят Радослав Петров.

"Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол.

Сигналът за скандала е подаден през телефон 112 в 22:30 часа.

"Полицаите са разделили двете групи и са докладвали на дежурния, който е изпратил допълнителни сили", допълни комисар Младен Маринов.

"До последно се работи по случая, разпитани са много свидетели, като част от тях потвърждават случилото се и дават данни относно действията на народните представители", каза още Маринов.

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров е приключило след 4.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

181

Емил Николаев

преди 8 години

България има силна нужда от силна опозиция! Но не и от такъв тип неуравновесени"личности" замесени в улични скандали....

180

Анонимен

преди 8 години

Свидетелят "мисли "че го е ударил...Странно нали?!

179

Анонимен

преди 8 години

Само като им чуете фамилиите Чуколов и Сидеров може.си направи сметка човек какви са тези мижитутки.лелелеее ако това беше в щатите какво щеше му се случи на сидераса щеше да бъде простнат на земята не щеше да е вече застрелян кат мръсно куче само ако беше си отворил мръсната уста за това там първо стрелят после питат

fallback