Снимка: Dnes.bg
fallback

Правителственият самолет "Фалкон" вече е на летище София след вчерашното принудително кацане във Варна, съобщиха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Oще по темата

Инженерите на Авиоотряд 28 проведоха необходимите технически мероприятия за допускането на самолета за изпълнение на техническо прелитане, без пътници, до базовото за Авиоотряд 28, Летище София.

Предстои инженеро-техническият състав на Авиоотряд 28 да извърши действия по откриване и отстраняване на появилия се вчера отказ на колесника.

Ако експертите не успеят да отстранят проблема, ще проведат консултации с швейцарската компания, която има договор за поддръжка и обслужване на самолета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

За да бъде по-реалистичен прегледа на самолета, да качват Тиквата на борда и да почват да кръжат , докато пак му светнат лампите на таблото, щото е ясно че се разваля най -вече когато той е на самолета . Ако пък стане нещо и самолета не успее да се приземи , още по-добре , ще си търсим нова Тиква

17

Анонимен

преди 8 години

Тази вечер ще си легна спокоен. Притесних се за премиера. Да ми пътува с разни жипове по разни магистрали с разните му диаманти, нееееее, сърце не ми дава. Ако стане белята и земе и се върне Орешака, ами онзи Стани Шеф, к'о пра'им? Върна се нашето Слънце, нашият Луи 14 ти, Кралят Слънце. Да ни поведе към нищото със сладки народни мъдрости, да ни осветлява пътя със съвети и личен пример, за картофките и филийките с мас.Да му гледаме портрета от стената и благославяме! И да чакаме Светлото бъдеще!

16

Баба Меца

преди 8 години

До Пешо 11Той си е, а еърбаса е на другия край...а между тях са двата, и единствени все още летящи, вертолета Ми-8...А Боко сигур съжалява, че ревеше срещу Станишев за втория еърбас...Хак да му е, сега щеше да си има 2 и да си ги ползва на воля, не скапания фалкон. И ако пак стане нещо с него, винаги има дежурен виновен - я Станишев, я Орешарски...

fallback