Снимка: архив Булфото
fallback

Полицията в София задържа двама младежи на 20 и на 17 г. за побой над 75-годишен мъж.

Възрастният човек сам подал сигнал за инцидента на 24 август, съобщават от полицията. Побоят е станал в автобус на градския транспорт. Двете момчета са нападнали възрастния мъж, защото им направил забележка за непристойно поведение.

При операция на полицията момчетата са заловени, а впоследствие е установено, че са криминално проявени за грабежи и кражби.

По случая е образувано досъдебно производство, а двамата са привлечени като обвиняеми за причиняване на телесна повреда. На 20-годишния младеж е наложена мярка "подписка", а на 17-годишния - "надзор на родител".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

дядка

преди 8 години

И мене ме биха но имах дълъг и остър ключ от входната врата-уцелих го в окото и сега вече няма да бие никой !!

66

Иванчо

преди 8 години

Криминално проявени за кражби - ами какво правят в градския транспорт ?!?! А не са в затвора или ареста. Проблема ни е в съда. Задължително просто трябва да си внесем съдии от чужбина, на уговорена висока заплата - тогава всичко ще се оправи.

65

Анонимен

преди 8 години

До Българин /90/Layneau смачкано, никакъв българин не си, обикновен подлец и предател! Отивай на майната си и не се връщай никога! Тук си опасен и би трябвало да бъдеш превантивно унищожен! Не знам какво са ти обещали, но ти не ставаш цифката да си хвърли човек връз теб.

fallback