Снимка: Булфото
fallback

Две дами предизвикаха катастрофа в столичния квартал "Надежда".

Водачка на лек автомобил "Волво" предизвика катастрофа с учебна кола "Мерцедес", шофирана също от жена.

Инцидентът е станал на бул. "Ломско шосе", в близост до метростанция "Надежда", съобщи "Булфото". Няма пострадали при катастрофата, станала около 13.30 часа днес.

Виновна за сблъсъка е шофьорката на "Волво"-то. Тя се движела по ул. "Дравски бой", но при достигане до булеварда, не спазила предимството на учебния автомобил, който я ударил странично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

ha ha

преди 8 години

тия направо да вземат да си сменят местата, тая с волвото да се качи на учебната да вземе още някои урок, явно има нужда.а другата, вече се подготвя за действителноста, всеки кара както си иска.

6

190km/h

преди 8 години

До АнонименПричината статистиката да е в полза на жените, че са по безопасни шофьори е поради факта ,че са много по-малко от мъжете такива. Иначе най-опасни на пътя ще си останат белокосковците над 60, които са като с коне с капаци и карат коли без технически преглед. Ако си над 60 трябва всяка година задължителен изпит и медицински прегледи пред органите на реда ,а не пред личния лекар дето ти го издава за 15лв!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Некоя смотана на която мъжът и е купил книжката щото мислила,че може да кара. Мислила, мислила....нали знаете приказката за патката която мислила.....

fallback