Пострадалата жена. Снимка: Нова тв
fallback

Анелия Иванова е със счупен крак и 7 пирона в крака след слизане от автобус на столичния градския транспорт.

Оказва се обаче, че от шофьора не може да бъде търсена отговорност. Откритият свидетел на случката е само един, а са нужни двама.

Както винаги, на 2 юли вечерта Анелия слиза на спирката пред дома си. Но както никога, жената не успява да стигне до там.

"Подадох си десния крак и дясната ръка с чантата и почувствах как се затваря вратата и едно пропукване в левия крак. Автобусът тръгна и чантата ми започна да подскача по паважа. Десният ми крак започна и той да подскача и аз изпаднах в ужас", разказа пред Нова тв жената.

Единственият към момента свидетел Емил Попов разказва: "Автобусът започна да я влачи по паветата, след това спря, отвори вратата и жената падна, автобусът затвори вратата и продължи". 

Шофьорът така и не слиза, за да провери какво се е случило, а след като се свлича на земята, с помощта на Емил жената стига да близката стоянка, където таксиметров шофьор я откарва до "Пирогов".

Следват няколко операции, за които жената плаща над 1200 лева. От фирмата отказват да посочат кой техен служител е карал автобуса в деня на инцидента. Оказва се че, за да бъде санкциониран шофьора, е нужен втори свидетел.

"Обезщетението не е най-важното - важно е отношението", твърдо вярва Анелия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 години

To 80% от шофьорите с София са огромни селяни, все едно си ги хванал от селските механи и пивници и си им дал автобус да карат. Гледат и си изкарват всичко на пътниците, понеже на джигитите ги е страх да се нервят. Разбира се, има много малко свестни шофьори, но болшинството са мега дядовци-психопати.

24

Свидетел

преди 8 години

Контрольорите на СКГТ са расисти проверяват и глобяват само българи, ромите дори не си правят труда да ги попитат дали имат билет или карта!!! Защо да си "дупча билетче" тогава, като за други е безплатен транспорта!? Нали уж всички сме равни в тази държава!?!

23

Борис

преди 8 години

Казвах си едно време да стана наемен убиец....хем пари ще правя хем ако няма свидетели няма проблем. Интересното в случая докога хората ще търпят безнаказаността. Те и на камера да го имаше записано как влачи бабата, и да беше починала пак нямаше да могат да го осъдят нали по закон (гениален) записа не е доказателство.

fallback