Снимка: Dnes.bg
fallback

От днес отново се променя организацията на движение по столичния бул. "Цариградско шосе", който е в ремонт от няколко седмици.

Oще по темата

Движението става еднопосочно, само в южното платно в участъка между бул. "Копенхаген" до моста над река Искър.

Едновременно с ремонта на "Цариградско шосе" се наложи и ремонт на бул. "Ал. Малинов" и това предизвика нови задръствания в района.

Краят на юли е срокът за приключване на строителни дейности в "Младост".

На 16 юли пък трябва да е готов тунелът, който минава под "Цариградско шосе" и свързва Телевизионната кула.

Към момента заложените срокове се спазват и поетапно се пускат в експлоатация готовите отсечки, съобщиха от Столичната община.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

вие пък - 500 метра. Те Лозенец го превърнаха в Окопи, дупка, до дупка, и още не могат да се оправят всякакви срокове изтърваха.А за завода за *** да не говорим - още през юни трябаваше да е готов......

5

Анонимен

преди 8 години

Какво ремантираха миналата година - Цариградско . Каков ремонтираха по Миналата - Цариградско. Какво ще ремонтират тази -царигардско. каков ще ремонтират другата година - познахте! Цариградско!

4

Анонимен

преди 8 години

Когото и да утепаш в софийска община няма да е грешка. Най-първи трябва да са онзи гнус Диков и Картофената кралица. Толкова бавни и лошо организирани ремонти, толкова некачествено!!! В други държави нещата се движат бързо и качествено. А колко ще откраднат само те си знаят. И какво прави прокуратура и съд? Нищо!! Значи и те взимат от далаверата. Друг отговор няма.

fallback