fallback

Общ преглед

Близки и приятели на Георги Игнатов се събраха следобед в Борисовата градина по повод навършването на 40 дни от убийството на момчето.

Oще по темата

16-годишният тийнейджър беше жестоко убит с нож на 2 юни посред бял ден в парка, и все още няма никакви данни, кой е извършил тежкото престъпление.

Приятелите и родителите му не са загубили надежда, че извършителят на убийството ще бъде намерен.

От полицията неколкократно разкриха доказателства по делото, за да може да бъде разпознат един от очевидците на престъплението.

По последните снимки, които бяха разсекретени, ясно личи, че по лицето на очевидец има следи, които много приличат на кръв. Момчето обаче все още не е идентифицирано.

СДВР търси съдействието от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

След като крият от обществеността ,за намушканото момче ,със нож от ,,бежанци ,,няколко дни преди този инцидент ,значи нещо се потулва ,крие .

8

до анонимен

преди 8 години

анонимен че си плтен това ясно . ивалидли си ,че стоиш зад всяка новина и си по цял ден вкъши

7

Анонимен

преди 8 години

До ЕлемагТъпунгер ,да не би полицаите на улицата да разследват убийства бе? Колкото до пияния *** който ритаха ами с отпадъци така се постъпва по света.

fallback