Снимка: МВР

Нови кадри на момчето, което полицията издирва във връзка с убийството на ученика Георги Игнатов в Борисовата градина, разпространиха днес от МВР. На кадрите се вижда, че по лицето на бягащия юноша има кръв.

Както Dnes.bg вече писа, въпреки че убийството се случи преди месец, и днес разследващите нямат нито заподозрян, нито задържан.

Още по темата

Към момента няма нова информация по този случай. Така лаконично ни отговориха вчера от пресцентъра на СДВР на въпроса дали има напредък в разследването на убийството и дали чуждите служби са разбрали нещо за младежа, заснет от видеокамери в Борисовата градина на 2 юни около часа на убийството на Георги Игнатов.

Столичните криминалисти продължават да работят по изясняването на самоличността на младежа, установен на кадри от видеозапис на камера, се казва в днешното съобщение на МВР.

Момчето на снимката е издирвано като свидетел на тежко криминално престъпление, извършено на 2 юни т.г. в Борисовата градина на столицата.

СДВР търси съдействието от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase