fallback

Общ преглед

Столичани от жилищна кооперация на улица "6-ти септември" демонстрираха иновативен метод за изхвърляне на строителни отпадъци. 

Остатъци от ремонт, струпани до скоро в двора на кооперацията, са изнесени и разпределини на групи около дървета и стълбове от по един-два-три чувала по продължение на цялата улица в участъка между булевардите "Евлоги Георгиев" и "Васил Левски", видя екип на Булфото.

Така се спестяват средства за изнасянето им със специализиран камион на фирма за събиране на такива отпадъци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Сп???нс

преди 8 години

всичко е един дълъг процес , за много хора все още е глупост и безмислица да си сложат колана в колата , за сметка на това оня ден се качих с един познат и щом запали колата и 3-годишното му дете взе да дърпа колана и трябваше да му обясняваме ,че не отиваме никъде , а само искахме да чуем мотора. Та с *** и рециклирането е така

19

Анонимен

преди 8 години

До една майна:))) само не Пловдив ,а :)е що така ,ще станете Столица чалга кокошките ще викат ,,Пловииииииииив тука ли стьеееееее ,мааааааайнаааааа ,,около + 1 милион трошляци моментално ще ви замърсят въздуха и ще ви изпотъпчат де-що има градинка,около1- 2 мил комплексари ще си избиват комплексите около 1 год докато свикнат ,после други ще довтасат .от културна столица ще станете бизнес столица ... и пр и пр докато дори на старите пловдивчани не им се доповръща и не се изнесе .

18

една майна

преди 8 години

''Случаят София'' може да се реши, ако софиянци след допитване се откажат от столичните си функции. Правителството ще си намери друг град за седалище (само не Пловдив), а София ще ''олекне''........е, и около 200 000 софиянци ще останат без работа, но това е друга тема.

fallback