20

Сп???нс

преди 9 години

всичко е един дълъг процес , за много хора все още е глупост и безмислица да си сложат колана в колата , за сметка на това оня ден се качих с един познат и щом запали колата и 3-годишното му дете взе да дърпа колана и трябваше да му обясняваме ,че не отиваме никъде , а само искахме да чуем мотора. Та с *** и рециклирането е така

19

Анонимен

преди 9 години

До една майна:))) само не Пловдив ,а :)е що така ,ще станете Столица чалга кокошките ще викат ,,Пловииииииииив тука ли стьеееееее ,мааааааайнаааааа ,,около + 1 милион трошляци моментално ще ви замърсят въздуха и ще ви изпотъпчат де-що има градинка,около1- 2 мил комплексари ще си избиват комплексите около 1 год докато свикнат ,после други ще довтасат .от културна столица ще станете бизнес столица ... и пр и пр докато дори на старите пловдивчани не им се доповръща и не се изнесе .

18

една майна

преди 9 години

''Случаят София'' може да се реши, ако софиянци след допитване се откажат от столичните си функции. Правителството ще си намери друг град за седалище (само не Пловдив), а София ще ''олекне''........е, и около 200 000 софиянци ще останат без работа, но това е друга тема.

17

партиен член

преди 9 години

Във всеки квартал общината прави място на което слага контейнери за строителни отпадаци .за стара техника и др. и проблема е решен.Поне така правят в много държави.

16

юши

преди 9 години

нещо не си допрочел историята,а това че един град е многоооо стар не значи,че е супер

15

Юши

преди 9 години

До 5 не си наясно с историята на СофияГрадът съществува от древността. Преди да говориш , почети малко за Сердика и СредецДо 50-60 години София имаше 300хил.жители

14

до 15

преди 9 години

Ами 90-те си беше пълно със селяни вече. Любимия бай Тошо, направи хубавите панелни комплекси като Младост, Люлин, Надежда, Металург и наби в тях прости военни от селата, и разни работници я от Кремиковци я от ТЕЦ-овете я от други глупави предприятия. Та тая работа със простаците е от края на 60-те. Края на 80-те вече беше пълно с Шафъори, стругари и все таквиз възпитани умници без претенции, които викаха на учените хора умалително и надменно, като доктор-чето или инженер-чето. Строя беше такъв.

13

vlady

преди 9 години

Недоволните да сезират новия архиерей на епархията архимандрит Исахак Похосян.

12

Анонимен

преди 9 години

Апропо - в Германия и Австрия се пазят от глоби, иначе и там има мърлячи. Но няма свобода за мърлячите

11

Анонимен

преди 9 години

Това си е задължение на общината - лесно може да се разбере кой е правил ремонта и да се глоби. Или не?

10

пацо

преди 9 години

Някои новодошъл "Софианец" от прованса, си прави ремонт и така е свикнал, на село да си хвърля по нивите ***. Абе мизерници. После у Виена било хубаво, а я там си хвърли така ***, всичко си е до нас, населението е келяво и мисленето му е на дребно и селско.

9

Анонимен

преди 9 години

Как ще ги стигнем...германците...че и задминем, кога? И аз това се питам, другари и след мъглата, а мъгла!В Германия е 1000 евро глобата ако си изхвърлиш строителните материали в контейнера, а до дърво на тротоар не ми се мисли...може и в панделата да те вкарат, не знам!

8

Анонимен

преди 9 години

София отдавна няма строително депо,фирмите насипват нивите на хората,после общинарите ходят и глобяват собствениците,да ви и държавата,не стига,че им съсипали имотите,ами и държавата те глобява,нищо,че тя не си е свършила работата,първо-да осигури сметище,второ-да осигури контрол над фирмите,които извозват отпадъците,превърнахме се в огромно бунище,добре ,че поизрастна тревата,та поскри *** ,само не знам кога ще се вземем в ръце да изметем най-големите ***,ония отгоре .

7

Анонимен

преди 9 години

Добре че има "сеУЪни *** прувинциътъъъъ" в Шопия, иначе с кого ли щяхте да се оправдавате, софийски селяни.

6

Анонимен

преди 9 години

Има такава услуга предлагана от титан в Бургас. Идват на място с камион и ти отнасят строителнити отпадаци..цената беше на чувал по 2лв. Не е толкова трудно. Ако не си ценят времето нека обикалят с часове да ги разхвърлят из квартала Селска работа

5

Суека

преди 9 години

Статията е заядлива не толкова истина ... когато си *** и *** по душа все едно откъде си и къде отиваш пак си оставаш БАЙ *** !

4

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха май забравихте че София всъщност са села обединени в едно. Интересно нещо става в София селяни се делят на кореняк селяни и пришълци селяни.

3

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Браво на червения ***. Той просто мрази всичко и всички. Това не са СОФИЯНЦИ , а селяни като теб . Нямаме спор с тебе , заминавай си в селото или махалата , там всички отпадъци са на двора ти .*** .

2

Анонимен

преди 9 години

Софиянци. Толкова им е умственият багаж, но както каза Роската са умни и красиви............нищо, че живеят в *** и на всичкото отгоре плащат скъпо за това да са Софиянци.

1

Двуцветко

преди 9 години

Скотове