Снимка: архив, Булфото
fallback

Ремонт на нова отсечка ще парализира движението по най-натоварената пътна артерия в София - „Цариградско шосе”, от днес до 15 септември.

Oще по темата

Пътуващите от „Младост” и „Дружба” столичани ще попаднат в блокада в отсечката от ул. „Алфред Нобел” до „П. Яворов” защото там е затворено платното, което води до центъра. Движението на колите и тези на градския транспорт ще бъде само в южното платно. Работите ще продължат до 30 юни. След това майсторите ще се преместят и ще строят в посока изхода на София.

„В рамките на този етап за 15 дни ще бъде затворен и тунелът, който минава под бул. „Цариградско шосе” и води към Телевизионната кула”, съобщи зам.-кметът по транспорт Любомир Христов.

Продължават ремонтите по бул. „Цариградско шосе” между разклона за „Младост” и магазин „Практикер”, както и в самия край на входно-изходната артерия (от шоурума на КИА до Околовръстния път).

Обновяването на булеварда наред със стеснението в самото начало на магистрала „Тракия” ще превърне напускането на столицата в кошмар. Целият ремонт на „Цариградско шосе“ трябва да приключи до 15 септември, когато трафикът в града драстично се увеличава заради започването на учебната година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 8 години

Така по 500 пъти ще се ремонтират едни и същи улици, защото се правят с материали-***. Много добре ще усвоят пари Боко и компания.. И има заблудени дето се връзват ;Д

14

Иван

преди 8 години

Хубаво е да се направи ремонт. Тази отсечка не е ремонтирана от много отдавна и дори ако шофираш с разрешените 80км/ч колата се тресе като по коларски път. Както с всеки друг ремонт до сега ще има трудности и след като приключи всички софиянци и гости на столицата ще усетят разликата...Няма как да се прави ремонт и да няма задръствания и нерви...особено когато става дума за Цариградско шосе.

13

Анонимен

преди 8 години

Тази сутрин чиновничетата от столична община са особено активни. Бранят със зъби и нокти крадливата общинска пасмина, която, освен че цапцаросва, взе и да си прави гаргара със софиянци. Затворени или със слаба пропускливост са почти всички възлови точки. Да парализираш по този начин един двумилионен град си е жива гавра. Ама хак да им е на тъпите "граждани".

fallback