Снимка: Булфото, архив
fallback

29-годишна родилка е починала малко след раждане в Медицински комплекс "Д-р Щерев", съобщиха от болницата в писмо до медиите.

На 14 май 29-годишна жена ражда с цезарово сечение. Родилният процес протича без усложнения и при спазване на всички медицински стандарти, посочват от болницата. Въпреки това ден по-късно жената внезапно колабира.

Екипът на болницата реагира незабавно и пристъпва към реанимиране на пациентката. За съжаление, предприетите в пълен обем реанимационни мероприятия не довеждат до обрат в състоянието на жената и тя по-късно почива.

Незабавно е свикана лекарска комисия за изясняване на случая.

"Ние от Медицински комплекс "Д-р Щерев“ сме съпричастни към семейството на жената и им оказваме пълно съдействие. Новороденото е живо и здраво и се полагат всички необходими грижи за него от страна на екипите на болницата – опитни акушерки и неонатолози.

Незабавно е предоставена цялата медицинска документация и се оказва пълно съдействие на компетентните органи по надлежния ред”, отчитат още от лечебното заведение, откъде обещават още информация по случая по-късно през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

v

преди 9 години

КОЙТО ПРЕМАХНЕ СЕКЦИОТО ДА СИ НАМЕРИ ТРЕТИ ВИД ДА МУ ВЪРШИ ТАЯ РАБОТА! ЖЕНАТА Е СВОБОДНО СЪЩЕСТВО И ТЯ РЕШАВА, КОЕ МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ И ДА ЖИВЕЕ С ТОВА. РАЗБРАХТЕ ЛИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА МНОГОЗНАЙКОВЦИ?!

25

Анонимен

преди 9 години

Абе вие злобни женички, защо я обвинявате за секциото бе? Защо не лаете против нормалното от което векове наред се умира до днес? Ами ако беше умряла от нормално? Вие кои сте, че да обиждате хората, за това какво са избрали?Да не става въпрос за бездушни предмети, че да им се налага естествено, в кой век живеем? Нали жените искат права, а как без най-важните им права? Редно ли е да имираме поради непосилна болка, да ни бият упойки в гръбначния стълб, да се раздробяваме живи? Как ще живеем после?

24

анонимен

преди 9 години

големият царедворец щерев председател на здравната комисия в нсвъздух под налягане сега да плаща обезщетение като на западето какво означава да откриваш болници без покритие в 21 век

fallback