Снимка: Нова телевизия
fallback

Момичето, което беше нападнато и бито от таксиджия, защото не му е оставило бакшиш, знае коя е таксиметровата фирма. В последната работна седмица тя е трябвало да разпознае своя нападател.

"Показаха ми черно-бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа потърпевшата Полина Александрова пред нова телевизия.

Тя е убедена коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата.

Oще по темата

Припомняме, че Полина бе нападната от шофьора на таксито, след като той ѝ поискал 20 лева при сметка 16 лева. Момичето поискало касова бележка и попитала за името на шофьора, защото нямало в колата служебна карта. Това обаче отключило агресията на водача.
 
"Когато той видя камерата на телефона, той побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата. Докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли", разказа Полина.

Случилото се води до влошаване на стара травма, която Полина има.

"Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", добави тя.

Данните на "Автомобилна администрация" показват, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения. От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. В случай, че техният служител се окаже виновен, от компанията обещаха той да бъде уволнен.

По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

неграмотен

преди 8 години

тези работи със събирания на таксита ако му скочиш са отживелица ! :) изтръгнах му кабела и го смазах от бой не може да си отвори вратата да избяга , остави пари в колата хукна не може го стигнеш ! Ако бях някой *** всичко може да му взема и колата сигурно , незнам ! Бийте ги ве , като ви се правят бийте ги и да не ви пука , изкурубваш му радиото и го биеш докъто не почне да не разбира каде е ! *** ти и долните бакшиши брат!

55

Коко

преди 8 години

Здравейте ***. В другите държави е прието да се оставя бакшиш ако поискам, плащам с карта. Пари кеш за бг престъпници не нося. На учителката като не и харесва заплатата да си смени работата. Тя ги е учила управляващите и таксиметровите шофьори, сама си е виновна. На загорелите престъпници им се иска всяка да им пуска към бакшиш, ама бастуните вечер по правите. На мен връщат точно, че докато дойдат да ги спасят колегите им, може да не ги разпознаят близките им след това. Мухахахаха

54

Kolqak

преди 8 години

До МАГИМлъквай и не мучи тук, че направо ставаш смешна!

fallback