Снимка: БТА
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова възложи на всички районни кметове на Столичната община да създадат необходимата организация за наблюдение на хидротехническите съоръжения като корита на реки, язовири, както и мостове, надлези, подлези и ниски места на територията на града, съобщават от Столична община.

Поводът за това са очакваните днес и утре поройни дъждове и гръмотевични бури, придружени със силен вятър.

Според разпоредбата на Фандъкова районните кметове трябва да огледат териториите на районите за недобре обезопасени предмети, а при усложнена обстановка да информират оперативния дежурен на Столичния съвет по сигурност.

При паднали дървета и клони, наводнени места, гражданите могат да подават сигнали в Столичната община на тел. 02 93 77 217; 02 9377 604, както и на тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

жорката

преди 9 години

Фандъкова е крадец номер 1, *** на Тиквата. С близо двумилиардния бюджет на София тя не може да се справи нито с дупките по улиците, нито с бездомните кучета, нито с разбитите тротоари, нито с мръсния и нередовен градски транспорт. София е все така задръстена от коли. Добре че вали дъжд. Иначе се задушаваме от прахоляк и мръсотия, ама кой да мие. Алоооо, самоковски компир, два три булеварда дето мокриш, не са един цял град! Оставка, некадърницо!!!

11

ДО 5

преди 9 години

*** си ти, с нищо не се справя тъБ гербераст!!! С кучетата ли, с дупките ли, със селянияте дето носят такива като теб - с кво се справя??? Да изчезва

10

Анонимен

преди 9 години

Кметка-марионетка, назначена от Мутрата с единствената цел да прикрие колосалните му кражби от Строежа на Метрото.

fallback