Снимка: Булфото, архив
fallback

Д-р Румен Велев е новият изпълнителен директор на общинската АГ болница „Шейново", реши Столичният общински съвет.

Oще по темата
Въпреки че достигна до предпоследния етап на конкурса, д-р Красимира Иванова, която е сестра на бившия премиер Бойко Борисов, се отказа от надпреварата и обяви, че има съмнения, че той не се провежда прозрачно.

Общинският съветник от БСП Милка Христова пък заяви днес, че притесненията на д-р Иванова са били неоснователни, защото след втория етап тя е била класирана на първо място с равен брой точки с д-р Велев.

Според кмета на София Йорданка Фандъкова също това сигурно е единственият пример за това как политическа сила се отказва от участие, за да може всичко да е прозрачно и да не е укоримо.

Фандъкова каза още, че това наистина е бил един прозрачен и обективен конкурс и съжалява, че д-р Иванова се е оттеглила обидена.

Тя припомни, че д-р Велев беше временно изпълняващ длъжността и досега.

„След трудното състояние, в което той завари като директор „Шейново”, успя доста добре да се справи във времето, в което беше временно изпълняващ. Продължава да се инвестира в болницата и след ремонта на едно от отделенията Общината отпусна половин милион и за ново оборудване", каза още Йорданка Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

diavolcheto

преди 10 години

Последното изречение на коментара ми е: Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново " - Д-р. Румен Велев! ( И не, не го познавам и няма пристрастие ).

6

diavolcheto

преди 10 години

С този мой коментар не вземам страна. Просто разсъждавам. Ако реша да се явя на конкурс, то ще бъде след всички проучвания, които ще направя предварително. И, без да си губя времето в излишни предположения, ще се явя със стабилни знания, железни факти и аргументи. След като конкурсът приключи и видя резултатите, ако не ме удовлетворяват, тогава ще изразя мнение и ще подам сигнал за нередности ( ако има такива и мога да ги докажа ). А не да се усъмня в нещо предварително, че и да го коментирам пред медиите.Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново "- Д-р. Румен Велев! ( И не,

5

dp

преди 10 години

Доктор Румен Велев е прекрасен лекар, надявам се ще бъде и такъв болничен ръководител.Успех докторе!

fallback