Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Каруците, теглени от кон по софийските улици и булеварди, са обичайна гледка. Днес обаче репатриращ автомобил на Центъра за градска мобилност изненада роми, като вдигна подобно возило.

Случката се разиграла на булевард "България" в София. Рядко срещаното репатриране станало в близост до кръстовището с бул. "Акад. Иван Гешов". Наложило се е разпрягане на коня.

Собственикът на каруцата би трябвало да е глобен от Центъра за градска мобилност, тъй като нарушава забраната за движение на превозни средства с животинска тяга в центъра на столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Ром от Факултето

преди 10 години

Малиии, брат ми, вдигнаха ми ферарито онзи ден тия с паяко. Сига нема с кво да пришпорвам из Фикулето и ходя пеш. Шъ си купя друго, то съ знае.

67

мсд

преди 10 години

за *** най страшно е да му вземат коня .край софия има доста конюшни така че конете могат да се репартрират там. разбира се срещу заплащане

66

банкеръ

преди 10 години

Каруците ще изчезнат само ако данъците за кон,магаре и вол станат,като за кола 150коня примерно.Тогава коне ще се гледат от заможни хора и ще са гледани добре,както е навсякъде по света.Проблемът е повсеместен.За работа по нивите има трактори хиляда модела.Полицията трябва да бие и пише глоби а НАП да ги прибира,ако е нужно и органи да продава.Само така ще има напредък.Пък може и в Белгия да отидат да си карат каруците Амин.Лошото е,че се раждат предимно каруцари нали.

fallback