68

Ром от Факултето

преди 10 години

Малиии, брат ми, вдигнаха ми ферарито онзи ден тия с паяко. Сига нема с кво да пришпорвам из Фикулето и ходя пеш. Шъ си купя друго, то съ знае.

67

мсд

преди 10 години

за *** най страшно е да му вземат коня .край софия има доста конюшни така че конете могат да се репартрират там. разбира се срещу заплащане

66

банкеръ

преди 10 години

Каруците ще изчезнат само ако данъците за кон,магаре и вол станат,като за кола 150коня примерно.Тогава коне ще се гледат от заможни хора и ще са гледани добре,както е навсякъде по света.Проблемът е повсеместен.За работа по нивите има трактори хиляда модела.Полицията трябва да бие и пише глоби а НАП да ги прибира,ако е нужно и органи да продава.Само така ще има напредък.Пък може и в Белгия да отидат да си карат каруците Амин.Лошото е,че се раждат предимно каруцари нали.

65

ваной

преди 10 години

По улиците се разхождат каруци,почистването на улиците се извършва с метли ,населението изсича горите за да се отоплява през зимата.Няма друга такава държава.

64

Салито

преди 10 години

Коня избяга, затова *** се обади да му дигнат каруцата и да му я закарат пред дома му .

63

Анонимен

преди 10 години

А конят пеша ли си е отишъл съответно са го отвели? Нищо не пише за коня ...

62

до 61

преди 10 години

Тук става въпрос за новината бе,а не за това дали има държава.Трябва ли цяла България да разбира,че София е центъра на планетата и там не трябва да се движат каруци.

61

горан

преди 10 години

Кметицата е некадърна, а София и в частност Красно село са се обърнали на гето и второ Факултето

60

Анонимен

преди 10 години

1.Който иска каруца на село или на края на малкия град 2 Забрана за движение на каруци по първокалсни пътища 3. Забрана за движение на каруци през нощта защото са много опасни за движението по пътищата и се използват за крадене на селскостопанска продукция и дърва от горите!

59

Анонимен

преди 10 години

ей злобни бяхте, злобни сте си!! Ако не я вдигнат - няма държава... ако я вдигнат - защо не се занимавате с нещо по-полезно :Dбезмозъчни създания, цъкайте сега минуси

58

Анонимен

преди 10 години

СТРАШНА НОВИНА, НЯМА ЩО!!!!! Все едно е кацнала тоалетна чиния от Марс и ще я откарат до БАН за изследване @@@@@@

57

гаф,гаф,гаф...

преди 10 години

А що не са качили и маторя /двигателя/ на колата?

56

ламбо лобист

преди 10 години

Каруцата имала ли е фенер за през деня?

55

дамн

преди 10 години

НАРЕДБА за организация на движението на територията на Столична община /web2.apis.bg/sofiacouncil/p.php?i=108193&b=0

54

qqd

преди 10 години

*** за ***...Н А Р Е Д Б Аза организация на движението натериторията на Столична общинаЧл. 28. (1) Забранява се :8. Влизането на ППС с животинска тяга в зона Първа, включително и по граничните й улици и булеварди...Сами си намерете границите на зоната...

53

КРай

преди 10 години

Глобен *** ХА ХА ХА. последните 25 г. *** глоба не е плащал а държавата се прави че не знае. По правилно е да се каже че полицайте ще му съставят акт и ще му го връчат за да може маго да си избърше дирника с него.

52

vlady

преди 10 години

Собственикът на каруцата да сезира архимандрит Абгар Ховагимян или направо католикос Карекин II.

51

до 43

преди 10 години

къде видя наредба за забрана на каруци бе другарю/другарко ГерБ?

50

Мафия

преди 10 години

Няма КАК да си прехвърлите *** на някой друг ,станете хора но със собствени усилия

49

Анонимен

преди 10 години

И аз се сетих за БХК. Да се обърне човекът към БХК и да съди общината. Ако те не му помогнат и не му защитят правата да си кара каруцата където иска и конят да пасе и *** където и той си иска, собственикът на возилото да се обърне към Всевишния. Той дори и да не помогне поне всичко вижда и забавя, ама не забравя, та рано или късно ще накаже виновните и ще защити правата на коня и другото животно.