Снимка: Булфото, архив
fallback

Заради силен вятър, сняг и поледици в Северна България днес там е обявен оранжев код. Снеговалежите и силния вятър ще създават условия за навявания и виелици в областите: Разград, Търговище, Шумен, Силистра и Добрич.

От Националния институт по метеорология и хидрология съобщават, че жълтият код за потенциално опасно време е в сила за 11 области на страната. С понижението на температурите дъждът ще преминава в сняг в областите: Кюстендилска, Пернишка, София-град и Софийска област, Монтанска, Врачанска, Ловешка, Плевенска, Великотърновска, Габровска и Русенска.

Софийските улици, по които се движи масовият градски транспорт са обработени със соли против замръзване и снежната маса е избутана, съобщиха от Столична община, предаде „Фокус“.

В момента 45 машини са на терен и продължават работа по обработване на улиците. Градският транспорт се движи нормално за зимни условия.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова посети оперативния център на Центъра за градска мобилност в 06.40 часа на бул. „Тодор Александров” за да провери работата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До 21-ви az

преди 10 години

Мога да се объркам аз, докато си чатя с гаджето. Като си журналист - нямаш право на такива грешки. Особено в заглавието. Ако все пак си сбъркал - поне си редактирай статията. А тук 4 часа - никаква реакция.

21

az

преди 10 години

ba da ne sa obarkat horata golemi ste hieni vseki moje da se obarka na4i kat vie ste tolkova bezgreshni napravete si vie sait ..

20

Ков

преди 10 години

Спиндерман ли започна да ви пише статиите?

fallback