Бърза помощ се отзовала бързо, но само е констатирала смъртта на сириеца. Снимка: Булфото
fallback

Бежанецът във Военна рампа е починал от инфаркт, обяви пред bTV здравната министърка Таня Андреева.

По-рано днес 32-горишен сириец, баща на три деца, почина в центъра за нелегални имигранти в столичния квартал, а смъртта му предизвика брожения в лагера, което наложило намесата на полицията.

От СДВР съобщиха, че при идването на униформените, бежанците са хвърляли камъни по униформените, в резултат на което е пострадал 42-годишен полицай. Той е откаран във ВМА с комоцио.

Oще по темата

"Екипът на Бърза помощ се е отзовал бързо, но просто са констатирали смъртта. Тяхната констатация е инфаркт, а не измръзване", обясни министърката, с което опроверга съпругата на мъжа, която твърдеше, че той е починал от измръзване заради лошите условия в бежанския център.

Младият мъж, на име Кахтан Омар, е пристигнал в България преди шест месеца от град Камишли с трите си деца и жена си.

Тази сутрин, след като се оплакал от болки в рамото, мъжът внезапно паднал на земята и починал. Сигналът за починалия сириец е подаден в полицията около 10.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

верг

преди 10 години

Господа Полицаи, не чакайте да Ви ударят с камък, бийте ги тия ***- вие Българи ли сте или мишени!А за тоя измръзналия - абе що децата му не измръзнаха а той, няма ли едно одеало? камъни ...само бой за *** от чужбина!наште са ми ве4е симпатични

30

don't hate

преди 10 години

или може би има криминално проявени сред тях...Държавата трябва да ги разпознае и да ги екстрадира

29

Don't hate

преди 10 години

Ето какво мисля аз:Тези бежанци безспорно са в тежест на и без това съсипаната държава, политици теса продажни и преследват собствени интереси - това е ясно! Но - не може един християнин да се радва или пожелава смъртта на болен човек, било то и от друга религия, още повече бягащ от война! Изумена съм колко злоба и омраза има в коментарите за тези хора и никакво съжаление, съчувствие....Знам, че не всички са легални или може би има

fallback