fallback

Общ преглед

Сирийски гражданин е починал тази сутрин от инфаркт в бежанския център във Военна рампа.

Това е било повод за възникване на напрежение в центъра, съобщи пред БНР Николай Чирпанлиев, директор на Агенцията за бежанците.

Съпругата на починалия 30-годишен мъж обаче твърди, че причината за смъртта му не е болест на сърцето, а измръзване заради лошите условия на живот.

Случаят надигнал вълна от недоволство сред бежанците и на място незабавно са били изпратени части на жандармерията, които да наблюдават ситуацията извън лагера.

По думите на Чирпанлиев основната причина за напрежението, което възниква в тези центрове, е свързано с искането на настанените там хора по-бързо да получат статут и да напуснат България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

232

Анонимен

преди 10 години

Май дегенератите от "политическата" *** решиха да крънчат пари от ЕС за "бежанци" и да отклонят вниманието от гадното си присъствие на постове,които не им се полагат. Но,както винаги става,смет-ките им са кривички - нито пари,нито отклонено внимание.Напротив,дори и оФцете от съботната манифестация ще скочат,ако продължават да държат незаконните имигранти в България!

231

BUSSINES

преди 10 години

Бизнеса в Бежанци го има по цел свят , например в Германия Сърби ни искат по 200 евро да ни регистрират Gewerbe за да може с него да се работи което струва само 21 евро , при положение че Сърбите дори не са в EU

230

dimitarbt

преди 10 години

Горките ***. БХК какво чака, да рови лай**** веднага.

fallback