232

Анонимен

преди 10 години

Май дегенератите от "политическата" *** решиха да крънчат пари от ЕС за "бежанци" и да отклонят вниманието от гадното си присъствие на постове,които не им се полагат. Но,както винаги става,смет-ките им са кривички - нито пари,нито отклонено внимание.Напротив,дори и оФцете от съботната манифестация ще скочат,ако продължават да държат незаконните имигранти в България!

231

BUSSINES

преди 10 години

Бизнеса в Бежанци го има по цел свят , например в Германия Сърби ни искат по 200 евро да ни регистрират Gewerbe за да може с него да се работи което струва само 21 евро , при положение че Сърбите дори не са в EU

230

dimitarbt

преди 10 години

Горките ***. БХК какво чака, да рови лай**** веднага.

229

Анонимен

преди 10 години

Десетки български граждани умират от измръзвания,лоши условия на живот и болести,закъснения на линейки или липса на медицинска помощ в по-затънтените села.На тези гости трябва да им се обясни,че каквото е за нас ,това ще е и за тях.

228

Анонимен

преди 10 години

bravo samo taka pokajete im na tia ,kak se zashtitavat prava vzemete grajdanstvo i s kamanite po tikvite

227

nerez

преди 10 години

Е браво на тебе тогава. Молодец ... кякто казват в Брюксел

226

Анонимен

преди 10 години

Шипар, събуди се, бе! Тия харабите са си живи *** бе! А и Кристалинка вика да си подобряваме генофонда! Действам съобразно върховните евроуказания!ХАХАХАХАХА!

225

Анонимен

преди 10 години

До софиянецБ-я е правова държава. ? Съдебната власт е "разделена" от изпълнителната!? За да има някакви адекватни действия ТРЯБВА да се заведат дела с/у престъпилите закона и то за държавна измяна!А ако и адвокатите ги е страх да заведат дело с/у нарушители на закона, то .........!!!

224

nerez

преди 10 години

*** ги изплюват *** а не рабките. А иначе както искаш не мога да те спася ако искаш да си счупиш главата. На сила може да вземеш , на сила не можеш да дадеш

223

Анонимен

преди 10 години

От къде да си сваля българо- арабски речник?Мерси!

222

Анонимен

преди 10 години

Шипар, като ги налегне студът и ще си открадна една, докато се усети ще ми е родила две- три чаавета!)Почвам да уча арабски!

221

nerez

преди 10 години

До анонимен 277Няма да стане. АараПите не раздават малоумния си разплоден ***. Пък и те имат по няколко жени които регулярно "изхождат" нови талибани. Даже си взимат *** *** и от България. Един град с *** са изходили от араби и голямо количество българки

220

Анонимен

преди 10 години

Куче влачи рейс, дира няма!

219

Mangi4a

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА.НЕ ИСКАМЕ МЮСЮЛМАНИ!ИСКАМЕ СИРИЙСКИ ХРИСТИЯНИ, НО ТЕ НЕ БЯГАТ, КАТО МЪСТЪФЪЗИТЕ, А С КРЪВТА СИ ЗАЩИТАВАТ СИРИЯ.ПОКЛОН ПРЕД СМЕЛОСТТА ИМ! ТЕ СА ГЕРОИ, ДОСТОЙНИ ЗА ВЪЗХИЩЕНИЕ ХОРА!

218

Анонимен

преди 10 години

До софиянецНа първо място да се започне дело с/у прекия отговорник на съответната гранична полиция, а той вече ако не е национален предател или шпионин да каже кой му е издал устна заповед и т. Н. Да се заведе дело с/у тези ,които са пренебрегнали анализа и препоръките на ЕС. Имаше анализ колко може да приемем/ по законен път/ спрямо него бяха построени бежански приемни! Този анализ май бе направен на черноморската среща на НАТО и Турция знае из основи капацитета и заплахите за Б-г детайлно от

217

dady

преди 10 години

edinstveniqt na4in da se spre valna ot bejanci e Turciq da se prisaedini v ES.

216

Анонимен

преди 10 години

Софе, моля те за съвет. Решил съм да си взема една сирийка, или да почакам като рапнат Иран за някоя персийка?

215

Анонимен

преди 10 години

До софиянецКато си адвокат, защо ти и твоите колеги не заведете дела с/у служителите, които не си вършат работата и застрашават държавата? Заведете дела за държавна измяна , за расизъм и антибългарска пропаганда! МО и МВР са задължени по закон да пазят границата и населението! Заведете дела стига думи!!!

214

Анонимен

преди 10 години

НЕ НА ОМРАЗАТА , ДА НА НЕХАРЕСВАНЕТО. НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ХАРЕСВА НЯКОГО ИЛИ НЕЩО САМО ЗАЩОТО НЯКОИ ПРОДАЖНИК Е КАЗАЛ. Защо може да не харесвам тиква а не може да нехаресвам някой щото е черен, оранжев или иска да ми отреже главата. Мога да изтъкна сто неща заради което не харесвам араби и *** и външният им вид ще към края на списъка

213

Анонимен

преди 10 години

Вън арабските готованци от Бхългария-забравихте как се гавреха с нас заради сестрите в Либия и атентата в Бургас.Къса е българската памет.