fallback

Общ преглед

Група от десетина привърженици на Комунистическата партия отбелязаха сакралната за тях дата 9-и септември.

Те се събраха пред паметника на Съветската армия и поднесоха цветя. Паметникът е заграден в момента заради опасност от падащи плочи, които в момента се подменят и залепват отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

BIG AL

преди 10 години

Най- долните сатрапи и типове родени в България , бяха монтирани от ЧУЖДА армия - да я управляват !! Агентите на сталин ! До 1944 година, в българския парламент ИМАШЕ и опозиция /, и земеделци , и социалдемократи, и демократи , и безпартийни //., макар и в ЛИЧНО качество ..След това - САМО сатрапи и слуги на сталин - избиха дори и своите си , и съюзниците си ...какти ленин изби анархистите дори ..Слугите на масква - проклятието на България ..НИКОГА не избирани от българските граждани !!!*** , продажна каста- съветска !! И днес синовете на тези *** пак са на власт ..Те са и олигарсит

26

Анонимен

преди 10 години

Хахахахахахахаха

25

666

преди 10 години

На Живков не паметник, а мавзолей трябва да има щото измъкна родителите ви от калта и *ата по улиците вкара ги в училищата и университетите, отвори им очите за света и станаха хора !Аз съм живял по ' златното царско време 'когато ме ядоха въшките и гладувахме от непрекъснатите реквизиции с които царя снабдяваше германците, а народът му гладуваше и умираше от малария холера и туберкулоза !Да живее девети септември!

fallback