fallback

Общ преглед

Пожар изпепели заведение на пазара в софийския квартал "Дружба" в близост до районното управление на МВР.

Огънят е унищожил цялото заведение и е засегнал съседно магазинче за чанти.

За щастие пожарникарите са успели да изнесат две газови бутилки, което е предотвратило взрив, съобщава "Булфото".

При инцидента няма сериозно пострадали. Експерти разследват причините за пожара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

il_cho

преди 10 години

Хаха, по мизерен квартал от Дружба няма! Намира се ниско и цялата мръсотия от Младост и Цариградско шосе отива там! Неудобно е да се излезе и влезе от Дружба! Транспортът е под всякаква критика! Само се пробвайте да стигнете до метрото на Цариградско шосе по "стълбите" от Дружба 2! Няма удобен вариант да стигнете и до Витоша ако обичате планината! Няма голям парк където да потичаш или да караш колело! Абе пълна трагедия! Единствено в Обеля е по-зле :)!

15

il_cho

преди 10 години

До u seloВ селата около София е хубаво ;)! Особено тези в полите на Витоша! Цивилизованата част от населението на града отдавна се е изнесла от панелните гета и си живее чудничко в къща ;)!

14

u selo

преди 10 години

Не знам за Дружба, ама и другите квартали си ги бива- мръсни, олигавени от *** - хеле центъра е брррр - неприличен за столица даже. Миризми и чудеса , като капак климатици с двойна функция , хем разхлаждат дома , хем капят и разхлаждат и нищо неподозиращите пешеходци- а като задуха ветрец капките се пренасят през две улици на трета. Къде не е бетон, къде не е презастроено къде си пиеш кафето на метър срещу банята на съседа. Кажете ми един хубав софииски квартал та да ви повервам...

fallback