fallback

Общ преглед

Голяма част от Женския пазар в София вече е затворена за реконструкция, която ще струва 850 хил. лева на столичани.

Почти всички павилиони вече са хлопнали кепенци, поставени са метални заграждения.

Вехтите постройки ще бъдат бутнати, а на тяхно място ще бъдат построени нови павилиони за цветя, ограждащ парапет по протежение от бул. "Сливница" до ул. "Св. Св. Кирили Методий", тротоари и система за видеонаблюдение.

Продажбите ще бъдат ограничени до зеленчуци, плодове и цветя, а останалата – западната част, няма да функционира.

Един от най-скъпите елементи, които ще се поставят на входа на пазара от изток, ще е символична врата, тип aрка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Тони

преди 10 години

До 21 (az| Щото ви обираха бостана, затуй ли баба ти не е събрала парички да те изпрати на училище! Да беше се научила поне как се пише правилно бостан, а не бустан, ама Х.Й къде, къде ти е по-лесна, може би защото е само от три букви,а?! А колкото до трудът на баба ти и на другите като нея, се прекланям пред тях!!!!

20

Az..

преди 10 години

Tия от снимка 6 хич не ми пука къде ще си продават крадената стока, дето са обрали на някоя от нашите баби царевицата!!! Спомням си когато бях малка баба имаше бустан до едно село в Плевен 100 градуса на сянка!!! Грижеше се бабата за бустана в пека влагаше труд и пари, когато узрееха пъпешите и дините... отиваме рано сутринта да берем Х*Й..... НЯКОЙ ГИ ОБРАЛ И ГИ ПРОДАВА Я КРАЙ ПЪТЯ, Я НА ЖЕНСКИЯ......!!!

19

Уайнхаус

преди 10 години

Заради този гнусен пазар целият квартал е заприличал на бунище - ***, мизерия, смрад и небългарска реч. Хич дори не ми е жал за въпросните работещи на пазара - и без това продават изключителни ***, от които изхвърляш половината още с прибирането. Приветствам решението на общината, което закъсня с много, много години

fallback