Снимка: Булфото
fallback

Въвежда се временна организация на движението в София заради шествието, организирано от "България иска", пише на интернет страницата на Столична община.

От 8.00 ч. до приключване на протестите днес се забранява престоят и паркирането на коли на ул."Славянска" между ул."Г.С.Раковски" и ул."6-ти септември", пише БТА.

От 11.00 часа до приключване на протестите се забранява влизането на автомобили по ул."Славянска" между ул."Г.С.Раковски" и ул."6-ти септември".

Сборен пункт на участниците в шествието от 11.00 ч. е при Министерството на икономиката, енергетиката и туризма /МИЕТ/ . Шествието ще се проведе по маршрут - от 12.00 часа от МИЕТ по ул."Г.С.Раковски", по бул."Цар Освободител" до пл."Атанас Буров", с провеждане на протест извън охраняемата зона на институциите, пише в прессъобщението.

От 12.00 часа до приключване на протеста се забранява влизането на автомобили по бул."Цар Освободител" между ул."Г.С.Раковски" и пл."Независимост", само при необходимост и по преценка на СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 11 години

Бъди логичен, бъди българин, гласувай Атака или ВМРО !!!

11

Коментатор

преди 11 години

РАЗМИСЪЛВ страната ни действа един престъпен и олигархичен капитал, не виждам никаква програма която да предлага конкретни мерки в тази насока. Добро нещо е да има граждански контрол, но без морал в обществото, той няма да доведе до нищо. Ето моите въпроси - коя е основата на морала? Кое е това учение което казва: не кради и т.н.? Извод - докато това учение не се въведе в обществото /училища, държавни учреждения/, нещата ще вървят от зле на зле. Грабителите имат един девиз който ги движи - ОЩЕ!

10

Анонимен

преди 11 години

До юрист Ако получават пари пак добре.... защото ако не получават - те тогава е страшно - народа е изпростял до крайност!

fallback