12

Анонимен

преди 11 години

Бъди логичен, бъди българин, гласувай Атака или ВМРО !!!

11

Коментатор

преди 11 години

РАЗМИСЪЛВ страната ни действа един престъпен и олигархичен капитал, не виждам никаква програма която да предлага конкретни мерки в тази насока. Добро нещо е да има граждански контрол, но без морал в обществото, той няма да доведе до нищо. Ето моите въпроси - коя е основата на морала? Кое е това учение което казва: не кради и т.н.? Извод - докато това учение не се въведе в обществото /училища, държавни учреждения/, нещата ще вървят от зле на зле. Грабителите имат един девиз който ги движи - ОЩЕ!

10

Анонимен

преди 11 години

До юрист Ако получават пари пак добре.... защото ако не получават - те тогава е страшно - народа е изпростял до крайност!

9

Анонимен

преди 11 години

Вчера на протестите имаше по-малко хора от колкото на гей-парада! Спрете този театър вече - на всички ни писна. Ако просто ви се вика и скача - идете на мач!

8

До 9

преди 11 години

Абе тая ода всеки ден я постваш! Дай поне днеска нещо ново!

7

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ първо се сраснаха с политиката, после и с властта Следващите, които ще дойдат на власт, ще трябва да се разровят в срамните тайни на гражданите за европейско развитие (ГЕРБ), иначe бедна България ще се влачи в безконечен преход Петър Петров По Нова година вътрешният министър Цветан Цветанов оглави протест срещу самия себе си в Банско. Местните блокираха пътища, искаха разширяване на ски пистите, нов лифт и твърдяха, че правителството не взима необходимите решения за това. И хоп - МВР шефът, който е отговорен фактор в същия този кабинет, дори вицепремиер, отиде до Банско. Слезе от бр

6

ГЕРБер

преди 11 години

Герб може и да не спечели изборите, може и тотално да се провали.Но няма да ви позволим да протестирате некадърници, наркомани,алкохолици, криминалисти,мързелани и лентяй.Идете да пасете овце и си сейте картофи недейте да протестира.

5

Анонимен

преди 11 години

Българи не с поддавайте на герберските провокации. Те искат да разцепят протеста и обезверят хората за тяхното бъдеще. Напред срещу герб, мутромилиционерите, олигархията и геноцида над България! Не на герберските провокатори които пишат безумни искания, уж от името на народа!

4

Анонимен

преди 11 години

Идете да пасете овце и си сейте картофи недейте да протестира

3

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ СТРАНАТА ОТ 1990 ГОД. НАСАМ, КОИТО НИ НАТИКАХА ДА СТАНЕМ *** НА ЕС.ВИНОВНИТЕ СА БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ, НДСВ И СЕГА КУНЕВА /ПОРЕДНИЯТ ТРОЯНСКИ-АМЕРИКАНСКИ КОН/ В НАШАТА ПОЛИТИКА/ ИСКА ДА БЪДЕ ЧИФУТСКА ***.ДА ГИ ИЗКОЛИМ ТИЯ ГАДОВЕ ДО ЕДИН.ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ МЪРШИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВАЛАЦИ.ДА УНИЩОЖИМ ПЛАНЪТ "РАН-ЪТ" САТАНИНСКИЯТ ПЛАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАШАТА НАЦИЯ.САМО АТАКА И НИКОЙ ДРУГ.ТАМ Е ИСТИНАТА И БОГ С НАМИ АМИН....

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Протестите вече стигнаха и до Кривунделово.Решихме да...излезем днес по обед от хоремага аз, попа,даскала и бившият кмет(вече закриха бройката) и да направим шествие за...помирение.Няма да се караме на бридж-белота и да правим бележки на бат Ламби кръчмаря,за...кръщаваното вино.Улицата не е затворена,но не може да се минава,изровена е от години;то кой ли...минава през Кривунделово.

1

Анонимен

преди 11 години

Всички некадърници, наркомани,алкохолици, криминалисти,мързелани и лентяй ще бъдат на протеста!!! Гарантирано от ГЕРБ!!!