Снимка: Булфото
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще изпрати доклада на отдел "Вътрешен контрол" към общината за нарушенията в дейността на "Екоравновесие" в периода 1 януари 2010 г. - 30 април 2011 г. в прокуратурата, съобщиха от Столична община.

Направената проверка в отдела е установила груби нарушения в дейността на предприятието, свързани с овладяването на популацията на безстопанствените кучета.

Сред тях са нарушения на Закона за обществени поръчки и Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки, на Закона заустройство на територията и клаузите за наемни правоотношения.

Oще по темата

Например за окосяване на 6,5 декара в Горни Богров са платени около 740 лева на декар, а за 3 декара в с. Сеславци - 900 лева на декар.

Тези цени превишават над 20 пъти средните за територията на София. Установени са финансови нарушения при възложени строително-монтажни работи в приютите в Горни Богров
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

аз

преди 12 години

Най-нещастната нация в света пак се размрънка.

39

Анонимен

преди 12 години

viarvate li 4e ne6to 6te se napravi po vaprosa?

38

3х?

преди 12 години

Интересно как все друг е виновен? А това че управляващите не знаят изобщо за какво става дума не е ли проблем? И докога ще гърмят треторазрядни бушончета заради пълната безпомощност на кметовете?

fallback