Снимка: архив Булфото
fallback

Столичната община отказа предложението на левия общинар Георги Кадиев, "Московска 33" да стане съоржганизатор на гейпарада в София, планиран за 18 юни.

Oще по темата
2 юни 2011 09:43
568

"По никакъв начин не приемам шествието като маркетинг и реклама на различната ориентация", обоснова се Кадиев, но общинарите го бламираха.

Преди седмица представителите на ЛГБТ организаторите на "София прайд" обясниха пред кмета  Йорданка Фандъкова, че не искат финансиране от страна на общината, а подкрепа.

Днес зам.-кметът Иван Сотиров обяви, че маршрутът на шествието вече е съгласуван с полицията.

По думите му по същото време и по същия маршрут няма да се допусне да има други мероприятия, взети са всички мерки за безопасността на проявата, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

296

дедо Ташунко

преди 12 години

Обратните не е редно да афишират сбърканата си ориентация, макар че не са виновни за нея. Страшното е, че се опитват да развращават младежта. На младите всичко ново им е интересно. В древния Рим упадъка на нравите и сексуалната свободия са довели до загиването му. Не вярвам в скорошен свършек на света,но има вече събития, твърде обезпокоителни..измирането на пчелите, активиране на вулканичната и земетръсната дейност, видиотяването на човечеството и т. н....

295

пловдив

преди 13 години

БИБЛИЯ Новий завет Послание на св. ап. Павла до РимляниГЛАВА 1 стих 27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича,

294

а

преди 13 години

БИБЛИЯ Ветхий завет 3. Трета книга Моисеева Левит Глава 18 стих 22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия. Глава 20 стих 13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.

fallback