Снимка: Архив Булфото
fallback

Сградата на Софийския университет "Св. Кл. Охридски" ще бъде почистена от графити днес, съобщиха от Столичния инспекторат.

Почистването започна в 9,00 часа и от общината уверяват, че ще бъде извършено по екологичен способ.

Предвиденият метод за почистване ще включва ръчно третиране на замърсените участъци по термохимичен начин и последващо машинно премахване с измиване под парно налягане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

!?!?!

преди 13 години

Кой е тоя град "СТУДЕНТСКИ"?такова животно нЕма! Имаше - до към 1990 г. Само студентски общежития, игрища, градинки, Института по съобщенията, Студентска поликлиника, сградата на ВИИИ"Карл Маркс" - сега УНСС и комплекса на ВИФ "Георги Димитров" - сега НСА! ТОГАВА БЕШЕ СТУДЕНТСКО ГРАДЧЕ-точно "градче"се казвашеСлед 90 г. се върнаха места - бивши ниви и започна щуро строителство на кооперации, кръчми, казина! Пълно е с к*рволяк и бандюги отвсякъде, които нивга не са били студенти!Нещо бъркате

10

Анонимен

преди 13 години

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СА ПО СЕЛАТА.ГРАДОВЕТЕ РАЖДАТ ***!!!НАЙ-МНОГО *** ОБАЧЕ ИМА В ПЛОВДИВ, ВАРНА И БУРГАС, В СОФИЯ НЕ СА ТОЛКОВА МНОГО - НАЙ-ВЕЧЕ ПО ДОЛНОПРОБНИТЕ ПАНЕЛНИ ГЕТА, КАКТО И В СТУДЕНТСКИ ГРАД!!!

9

Анонимен

преди 13 години

Ето я долната ***, която ще ни управлява в бъдеще. С такива студенти, България нама да има бъдеще! Докато ходят в Студентски град не за да учат, а да се алкохолизират и да проституират няма да имаме нормални студенти.

fallback