Снимка: Булфото
fallback

Петокласник падна от втория етаж на столичното 69-о училище в квартал Дружба.

Инцидентът станал, докато 13-годишното момче се катерело по външен улук на сградата, съобщиха за Dnes.bg от училището.

Стоящ наблизо полицай станал свидетел на случката и веднага се притекъл на помощ, повикал свои колеги и линейка, която отвела детето в Пирогов.

Пострадалото момче е контактно, настанено е в травматологичното отделение на болницата.

Учители на детето споделиха, че то е доста буйно, а има и заболяване. Нееднократно са настоявали пред майка му да предприеме мерки, но тя се оправдавала, че е много ангажирана с работата си.

Полицията е на място и разследва причините за инцидента.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

ДО 29

преди 13 години

Говедоооо..."*** даскали " са били дежурни по коридори и дворове, да разтървават другите *** ,а малкото лайненце е трябвало до се съобразява с ПРАВИЛНИКА ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД В УЧИЛИЩЕ- !!!! Щото- явно не знаеш , ама и такъв! И всеки родител се подписва , че е запознат с него, по- големите ученици- също!А тоя *** -заетата майка - да вземе да го напердаши лекенцето - докато е време, защото после - той ще пердаши нея...

29

Миа

преди 13 години

какво има да разследва полицията, то е ясно>дете - буйно - незаинтересована майка ... резултат!а 29 да те информирам, учителите са, за да УЧАТ децата, не да ги охраняват!

28

:(

преди 13 години

а каде са биле *** даскали,сигорно пак новия брои на плеибои или порно списание са разглеждали ,че са биле заети?иначе искат големи заплати тия некадърници.после маиката им била виновна. ЧИКИДЖИИ СА 90% от бг,учителите.

fallback