30

ДО 29

преди 13 години

Говедоооо..."*** даскали " са били дежурни по коридори и дворове, да разтървават другите *** ,а малкото лайненце е трябвало до се съобразява с ПРАВИЛНИКА ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД В УЧИЛИЩЕ- !!!! Щото- явно не знаеш , ама и такъв! И всеки родител се подписва , че е запознат с него, по- големите ученици- също!А тоя *** -заетата майка - да вземе да го напердаши лекенцето - докато е време, защото после - той ще пердаши нея...

29

Миа

преди 13 години

какво има да разследва полицията, то е ясно>дете - буйно - незаинтересована майка ... резултат!а 29 да те информирам, учителите са, за да УЧАТ децата, не да ги охраняват!

28

:(

преди 13 години

а каде са биле *** даскали,сигорно пак новия брои на плеибои или порно списание са разглеждали ,че са биле заети?иначе искат големи заплати тия некадърници.после маиката им била виновна. ЧИКИДЖИИ СА 90% от бг,учителите.

27

:(

преди 13 години

така е то в *** бг. училища само простащина

26

АЗ

преди 13 години

НОМЕР 9 Е АБСОЛЮТНО ПРАВ АМА ДНЕШНИТЕ МАЙКИ И ДЕЦА СА ТАКИВА,ЧЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ

25

Анонимен

преди 13 години

Естественият подбор си е казал думата...

24

АМИ СЕГА ?

преди 13 години

Бойко Борисов и Цв.Цветанов са виновни.Да се сложи до всеки улук по един полицай - да пазят от падащи глапаци.

23

eva

преди 13 години

Децата са тотално невъзпитани и с отвратително поведение. Първите 7 години като ти липсват, няма как училището да ги компенсира

22

Калоянов

преди 13 години

интересни парвобитни дискусиии за една случка, която дивия малчуган ще запомни и няма да повтори.

21

Анонимен

преди 13 години

Дано се оправи на този хубав ден тегави неща стават

20

сис

преди 13 години

А кой е позволил на това дете да се катери там? Дано се оправи и няма големи поражения, но продължавам да се убеждавам, че в училищата липсва всякакъв контрол.

19

Принцеса

преди 13 години

Ужас. Дано се оправи!

18

Анонимен

преди 13 години

преди 20 години моят син подаде ръце от 2-ри етаж,а негов съученик се покатери по решетъчните прозорци на 1-ви ет. ,защото на входа на техникума не го пускали без петлици на униформата. курсовата ги предложи за изключване,но директора само им намали поведението,защото по принцип са кротки момчета. другата майка беше много обидена,че било " за дреболия",но аз бях благодарна на директора,че ги постресна,защото и двамата можеха да се прострат долу,заради изгнилите решетки..и в къщи се доразправяхме

17

brutalna koza

преди 13 години

kato e angajirana s rabotata si da go prati na orlandowci ili na mala6ewci

16

SP

преди 13 години

Айде стига с тия майки! Момчето не се катерило вкъщи по улука, а в училище! Напълно е прав 11!

15

бай хой

преди 13 години

14, ако имаше малко мозък, щеше да видиш, че казвам доста. конкретно по тоя случай казах "не се катерете по улуците, ако не е абсолютно наложително". само че скимтящата ***, останка от някогашната българска нация, иска да чува само "ааауууу, *** божееее, *** миличкотоооо, *** дано се оправиииии". истината някак е много дразнеща за отрепките - те не искат истина, искат съжаление.

14

до бай хой

преди 13 години

Айде стига си раздава съветите и мненията на всякъде.Нищо не казваш,а само критикуваш..Извъдил се умник да ни поучава..Май у вас никой като не те има за нищо и гледаш по форумите да си изкарваш гнева..

13

boza

преди 13 години

sigurno prinadlezhi kum njakoja ot grupite ot "Face book"---tam e pulno s takiva "katerachi"

12

бай хой

преди 13 години

4, явно съученикът ти не е бил ЧАК ТОКОВА умен. истински умните хора не се катерят и спускат по улуците, не мислиш ли? или ако им се наложи да го правят, оцеляват. именно оцеляването отличава умните от привидно умните. естествен подбор.

11

Цвъцко

преди 13 години

Неоспорим факт е, че поведението на децата в училище не подлежи на контрол.Обърканият статут на институцията "училище" всеки ден ни предлага уж случайни инциденти, в които нашите деца страдат, без да има каквито и да са санкции. Системата работи на принципа на пълната неангажираност и липса на контролни функции от страна на училищната администрация, психолози ( в случая, отнасящи се по-скоро за превенция) и се премине през безмислени "охранители", даже и полиция, която просто регистрира случая.