Снимка: БГНЕС
fallback

"Колкото повече се забави снегът, толкова повече пари ще имаме за снегопочистване", обяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред БНР.

Столичният градоначалник и министър-председателят Бойко Борисов ще открият в неделния ден ремонтирания столичен булевард „Брюксел”.

"Над два пъти и половина е по-кратък срокът по реконструирането на булеварда. Това е начинът да работим, за да може София по-бързо да се реконструира. Това е един от  големите проекти, който беше започнат в края на юли и приключва сега”, допълни Фандъкова.

Тя обеща, че след като бъде открит, булевардът към летището ще светне и с нова коледна украса.

"В година на криза за нас беше важно да украсим София и да не харчим бюджетни пари, защото те никога не достигат”, допълни столичният кмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Само София

преди 13 години

Към сккСлед като 90% от трудоспособното население е тук (знаеш къде), нормално е да се заделя повечко!!!

79

Сняг се сипе на фанд

преди 13 години

Значи всичко което се иска сега е Б.Б. на не прерязва лентата на новопостроените от него лично буреносни и снегоносни облаци и сняг няма да има тази година! Лично мое мнение е че сняг за коледа трябва да има но друг е въпроса че трябва да се спре да се краде като за последно за остава нещо от нашите данъци и за снегопочистване

78

Колт

преди 13 години

Данче, не лъжи ***! И да има сняг и да няма все толкова парички от софиянци ще откраднете. А за реконструкциите вече ги виждаме. На Виена не заприличахме, ама вече се конкурираме с Венеция :). То ква ли е толкова разликата и двете са с В. Само още водните таксита не сте доставили :)

fallback