80

Само София

преди 13 години

Към сккСлед като 90% от трудоспособното население е тук (знаеш къде), нормално е да се заделя повечко!!!

79

Сняг се сипе на фанд

преди 13 години

Значи всичко което се иска сега е Б.Б. на не прерязва лентата на новопостроените от него лично буреносни и снегоносни облаци и сняг няма да има тази година! Лично мое мнение е че сняг за коледа трябва да има но друг е въпроса че трябва да се спре да се краде като за последно за остава нещо от нашите данъци и за снегопочистване

78

Колт

преди 13 години

Данче, не лъжи ***! И да има сняг и да няма все толкова парички от софиянци ще откраднете. А за реконструкциите вече ги виждаме. На Виена не заприличахме, ама вече се конкурираме с Венеция :). То ква ли е толкова разликата и двете са с В. Само още водните таксита не сте доставили :)

77

панелка

преди 13 години

Абе, СКъК, ти къде пазаруваш, бе? Къде си вее опашката щерка ти? Къде гостуваш по месец? Къде се лекуваш? Къде учи синът ти? Къде ходиш на разходка? Къде, ... много "къде" а всички провинциалисти се бутате в тая "омразна" София. Ами, като я замърсявате, чупите, зашумявате, огадявате с "местните" си привички, от които не отстъпвате и милиметър, тогава и ще плащате. Защото ползвате, а сега е пазарна икономика. Пито- платено.

76

Анонимен

преди 13 години

в криза или не в София никога не е имало истинска коледна атмосферасега пак с тая криза добре, че последните години лъснаха новите офис и жилищни сгради най малкото имат визия

75

селски

преди 13 години

Цецка не е от Плевен , а от Драгана Ловешко в Плевен е само житерка

74

Анонимен

преди 13 години

но не иска сняг......:ми да се помоли на Бойко да не пуска сняг в София

73

Случаен

преди 13 години

Преди няколко години в София за цяла зима не падна и снежинка, но великана ББ, който беше кмет плати на фирмата за почистване няколко милиона. Сега ще се повтори схемата. Всички се надяваме да няма студ, та да не плащаме ненормални сметки на другите крадци Топлофикация.

72

Баце

преди 13 години

*** ти сериозно ли? Леле, тая глупачка пак ще я изненада снега само гледай.

71

А това?

преди 13 години

С МИНИМУМ 3 млн. евро е надута цената на новите тролеи "Шкода", които Столична община купи наскоро. Това установи проверка на "168 часа". За всяка една от внесените 30 машини са платени по 451 хил. евро. Същият модел тролеи са купени и в румънския град Тимишоара. Там те са стрували почти 100 000 евро по-малко, отколкото в София. Цената от 350 000 евро е обявена в сайта на румънското кметство. Освен по-евтини, тролеите в Тимишоара са оборудвани с повече екстри за разлика от българските

70

скк

преди 13 години

Лесно и е на фандъковата, като смуче от цяла България парички за Софията.И това дето го говорят,че местните данъци са за общините - да заблуждават пенсионерите! 90% от тях отиват в Софийския бюджет.

69

Оле!

преди 13 години

Принципно си прав, като изключим факта, че в София не се сее жито...но за селските стопани сигурно е важно да вали. Аз обаче си мисля друго - като заснежи става по-красиво, децата се пързалят пред блока, *** (от чистенето на които също са спестили пари!!!) - не се виждат и човек усеща, че е зима и иде Коледа. Ей така, от чисто естетическа гледна точка снегът е хубаво нещо.

68

Анонимен

преди 13 години

България има срок до края на март 2011 г. да представи пред Европейската комисия общински програми за изчистване на въздуха в 30 български града и ако не успее или предаде лоши програми, рискува продължаване на наказателната процедура, започната от ЕК в края на септември

67

м

преди 13 години

Колкото повече ви останат-толкова повече парички ще имате да гушкате.

66

Анонимен

преди 13 години

Тая жена има ли представа,че снега ни трябва не само за да ходим на ски,например?Ако цяла зима няма сняг ще спести пари от почистване,но ще стои гладна,като не стане житото!Тия управляващи мислят,че и природата съществува само за тяхно удобство!

65

Рамбо

преди 13 години

Шепнела е перверзно в ухото на някого май...кучето ми по-става за кмет.

64

Анонимен

преди 13 години

Най-фалшивия кмет на софия!Ако не беше от герб никойне я знаеше,ха ха

63

аз

преди 13 години

Най-добрия кмет!

62

Анонимен

преди 13 години

Как окрасихте София, с лампи с надписи Мтел и Глобул? Силно ме съмнява да е друга, ебемти и украсата ! Толко ли не се научихте, че като не можете да направите нещо като хората - по добре не го правете изобщо, това си е жива подигравка.

61

Грозната Цеци

преди 13 години

Как София да стане по- красива ? Като Фандъкова да изгони Цецка Цачева от София обратно към Плевен. Шоуто на Слави