Андрей Иванов. Снимка: БГНЕС
fallback

Шефът на столичните общинари за пореден път заяви, че не вижда основание да се оттегли от поста си, докато текат проверките за финансовото и имотното му състояние.

Това отговори Андрей Иванов, по повод поредното искане на съветниците от БСП да бъде временно отстранен.

Oще по темата

По думите му, изнесените от РЗС обвинения срещу него са публично достояние, за това няма и нужда от извънредно заседание на съвета, каквото беше поискано миналата седмица.

Иванов беше категоричен, че чрез тези действия съветниците се опитват да извлекат политически дивиденти.

Председателката на комисията за конфликт на интереси Искра Ангелова защити Андрей Иванов, пред съветниците тя каза, че обвиненията в подадените сигнали не са конкретизирани.

Мартин Заимов, зам.-председател на СОС, коментира, че и президентът Георги Първанов е човек, който ясно и многократно е лъгал, но въпреки това не си е подал оставката.

Георги Кадиев от БСП пък разкритикува ГЕРБ, че са дошли на власт с обещанието да осигурят прозрачност, а не искат създаването на анкетна комисия, която да се занимае с казуса за имотите на Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

qecpuvr

преди 13 години

PlFkLH <a href="basaulgersnr/">basaulgersnr</a>, [url=cizfkujfietf/]cizfkujfietf[/url], [link=tirigxzsbirg/]tirigxzsbirg[/link], bmwrzlhfhotr/

86

Бай Танас

преди 13 години

за този "бизнесмен" има само една определяща го изцяло дума-ГНИДА

85

Анонимен

преди 13 години

Андрей Иванов твърд ... като малеби! Я да го проучат както трябва, ама няма кой.

fallback