87

qecpuvr

преди 13 години

PlFkLH <a href="basaulgersnr/">basaulgersnr</a>, [url=cizfkujfietf/]cizfkujfietf[/url], [link=tirigxzsbirg/]tirigxzsbirg[/link], bmwrzlhfhotr/

86

Бай Танас

преди 13 години

за този "бизнесмен" има само една определяща го изцяло дума-ГНИДА

85

Анонимен

преди 13 години

Андрей Иванов твърд ... като малеби! Я да го проучат както трябва, ама няма кой.

84

анонименеш

преди 13 години

така е..във властта стоиш докато те изгонят.и крадеш и се блажиш до като можеш...а не докато се сетиш че нищо не правиш на държавната ясла...и трябва да си кйорсуратлия та да не важат за теб ценностите като морал ,чест и достойнство...нещо което сегашното общество не цени...а напротив...прокарват се в парламента нечувани закони...като например да вдигнеш 200 с ягуара си и да си платиш глобата и да си тръгнеш до следващата патрулка.несправедливо нали? тарикатско решение

83

outsider

преди 13 години

Гьонсуратлъкът на Андрей Иванов, с който отказва да си подаде оставката се крепи на общинарите от ГЕРБ, които зашищават своя човек. Ето това е проблема на нашите политици: когато става дума за "наш човек", фактите стават просто "политическа поръчка".

82

от овца у...й

преди 13 години

Чекай да го изрита,не помниш ли,че с гласовете на гербавите,царистите и ***,не се повдигна разследване в СОС??!!!

81

Кирил Софийски

преди 13 години

Имахси аз да го сдадеш!!!! Толкова още можеш от там да си украдеш!!!! Ей аман от крадливи ***!Неистребими сте като *** и сте навсякъде в държавата ни. Докога ще ви хрантутим такива като тебе и ***?!?!?!

80

гр

преди 13 години

Това за американците е вярно. Но има и една друга истина. След 9.9.1944 комунистите са избили всички български летци изтребители които са защитавали небето на София. Те са били аполитични. Единственият им "грях" е, че са били ителигентни мъже.

79

българин

преди 13 години

75-ти,помисли/ако имаш с какво/ и тогава пиши измишльотините си. Антоан Николов е човек на Костов а не на Станишев.

78

Анонимен

преди 13 години

И на тоя погледа е като на Цецо-уплашен.

77

росен

преди 13 години

Не бързай с оставката Бате Бойко ше те изрита много скоро

76

До 75

преди 13 години

Според теб значе сме сменили едни крадци с други крадци.Нали обещаваха нещо други гербаджиите.Нали за това хората гласуваха за тях.Но още на първите избори хората ще ги накажат

75

Анонимен

преди 13 години

Аман от демагози!!!!!!!! Нека от БСП да извадят имотното състояние на Антоан Николов и всички тяхни и създадени от тях общински съветници, и после да имат очи да съдят. Крадеца вика с цяло гърло: Дръжте крадеца. Айде стига, не сме толкова късопаметни! Те направиха показно на следващите ги как се краде!

74

Анонимен

преди 13 години

не пуска кокала.....много е сладък!!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 13 години

можал, крал.А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ,ЧЕ ИМА СЕТРА К......

72

Анонимен

преди 13 години

Не искам да живея в Ченгеджийницата Мутроландия, където единтвените морални ценности са лъжата и чалгата. Толерира се единствено простотията - колкото си по-***, толкова по-нависоко се издигаш. Това го няма никъде по света. Като събера още малко пари, ще се махна.

71

Азъ

преди 13 години

Ми да си залепи д-то за стола и да си ходи с него!

70

sofeto

преди 13 години

Ми не съм чувал *** доброволно да се е откаже помия да не яде !!!

69

Марти

преди 13 години

"Стар доносник и *** морал и доблест имат ли?Лошото е,че ГЕРБ се напълниха с такива *** оцапани до уши и няма как да говорят за нов морал с тези кадри!"Не си прав Станко,ГЕРБ не са се напълнили с такива кадри...ГЕРБ е СЪЗДАДЕН от такива..

68

я!

преди 13 години

То такова нещо се не сдава, то се отнема!