Снимка: БГНЕС
fallback

Аварирал влак прекъсна движението на софийското метро в участъка между метростанциите „Константин Величков” и „Вардар”, съобщи изпълнителният директор на „Метрополитен" ЕАД Стоян Братоев.

Късо съединение е причината за спирането на мотрисата на метрото. Движението в участъка е било спряно за около 30 минути.

Захранването на влака е дало късо съединение, вследствие на което е било изключено напрежението в участъка.

„Влакът е аварирал около 19.00 ч. и въпреки неколкократните опити той да бъде изведен на собствен ход, това не е станало. Затова се е наложило  да бъде изтеглен, за да бъде възстановено движението”, съобщи още Братоев.

Аварията е причинила проблеми с движението на метровлаковете по целия лъч. То обаче вече е възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 13 години

За хората, които не са били в Ню Йорк, прилагам снимки и информация bg.wikipedia.org/wiki/Нюйоркско_метро Вижте този сайт, преди да пишете глупости. Нашите мотриси са чудесни. Може би трябва да се прегледате, ако очуканите маршрутки или 100 годишните Икаруси ви харесват повече от метрото...

33

pasajer

преди 13 години

Kolkoto i gagno,metroto prodljava svoq hod!

32

А3

преди 13 години

Това не е единичен случай ! Лично съм стоял заклещен именно в тази отсечка със сходна авария, която бе отстранена за около 10 мин и влака потегли ! Беше гадничко ! Понеже бях в крайното вагонче, където се чуваше станцията на машиниста с думите "Кажете на онзи зад мен, че съм аварирал между Опълченска и Константин Величков за да не ми се натресе отзад" !!! Ужас !

fallback