Снимка: Булфото
fallback

Центърът за градска мобилност ще засили от днес контрола за редовността на пътниците по крайградските маршрути, съобщиха от Столичната община.

Проверката е с цел да се установи редовността на пътуващите в автобусите, обслужващи линиите с № 22, 23, 24, 64, 63, 111, 56, както и тези в посока Бухово – 12, 14, 16, 90, 117, 118, 119, и автобусите в посока Герман – 5, 6, 7.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 13 години

Няма контрол господа няма контрол !! Във Великобритания за пример само да спомена се минава през предната врата ( при ШОФЬОР-А ) валидира се електронната картата или се купува билетче ... и тогава влизаш ... ако се направиш на ударен двигателя внезапно угасва и автобуса не помръдва. А тук ?!?! На тази снимка само като видя перфоратора и ми става лошо.Хлапетии се правят на отворени ... не си плащат и т.н . Сега за нивото на услугата няма да говорим . Аз съм студент и 21.50лв за вс. линии е ОК !

8

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям! Трябва да има проверки. Крайно време е Бай *** да проумее, че Градският транспорт не е Дружесво за социално подпомагане.

7

Даола

преди 13 години

Блазе ни - само цигарите, дето ги пушат, не можем да платим с нашите данъци.Справка - спирката на 94 в посока СУ при басейна Диана. Там по пет шест кантрольори причакват автобусите, проверяват ги за 5 минути, като им пречат на разписанието и после си пият кафетата с цигарите.Така целия работен ден.

fallback