Снимка: Булфото
fallback

Три акта, 11 констативни протокола и глоби за общо 400 лева са съставили инспектори на Столичния инспекторат при проверки на нощните заведения в девет столични района.

Проверките са били извършени през празничните дни.  

Проверявани са нощни заведения в районите "Студентски", "Триадица", "Лозенец", "Възраждане", "Красна поляна", "Илинден", "Искър" и "Панчарево".

Екипите са съставили 11 констативни протокола на управителите им, като в тях е отбелязано предписание в заведенията да не допускат лица под 18 години.
   
Съставени са три акта за административно нарушения за неправилно поставени паркинг съоръжения пред входовете на дискотека "Авеню", "Котън клуб".

Най-много са глобите, наложени в Студентски град, където за замърсяване на околните площи и за неправилно паркиране и замърсяване са наложени глоби в размер на 400 лв.

По сигнал от граждани е проверен бар на ул. "Иван Шишман", където е установено наприсъствието на неполнолетни деца и е съставен акт за административно нарушение на управителя.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 14 години

Пак заспали журналисти... или по-скоро неграмотни:"Констативен протокол" е другото, по-точно име на "Акт". А що се отнася до СЪСТАВЯНЕТО на глоби... за това пък нямам думи... Глобите се налагат с НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ, на базата на съставен АКТ или констативен протокол, ако ви е по-удобно.qw, дай пари на училищата и ще станат по-интересни уроците. Но преди това накажи безхаберните родители, които не са си озаптили децата и не са ги научили да учат в училище вместо да висят по чалгарниците.

25

Анонимен

преди 14 години

Даскалите, та даскалите... само се чудя като се пенсионират и вече няма кой да учи децата ви кого ще обвинявате? Защото както е тръгнало младите масово да не желаят да стават учители, скоро на колене ще им се молите на малкото останали даскали да се погрижат за дечицата ви.

24

Анонимен

преди 14 години

И ние сме вършили доста простотии и не сме били цвете за мирисане, но това, което правехме ние е нищо на фона на това, което правят сегашните деца. Виж, не съм много над 20, добре си спомням каква бях, но дори и мен ме хваща срам като ги видя тия пияни 12-13 годишни какви ги вършат. Защото едно е да се повеселиш с приятели в събота вечер, друго е всеки ден да се напиваш като *** и да се държиш и изглеждаш като евтина к...ва! А днешните момичета масово това правят.

fallback