Снимка: БГНЕС
fallback

Трима кандидат-студенти заловиха да преписват по време на предварителния приемен изпит по математика в УНСС.

Днес на изпит се явиха 3755 кандидат-студенти.

Оценките ще бъдат обявени в неделя,     в сайта на УНСС, на листинги, разлепени в сградата на университета, или чрез SMS до кандидат-студентите, пожелали това.

Верните отговори ще бъдат публикувани в сайта www.unwe.acad.bg до края на деня.

В неделя ще се проведе предварителният изпит по география на България в УНСС, на който ще се явяват 2046 кандидат-студенти.

Оценките от предварителните изпити важат за класирането след редовната кандидатстудентска кампания през юли.

Близо 10 000 кандидат-студенти са подали документи за предварителните изпити.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

преди 16 години

Бе аз се чудя как ще препишеш по математика?

8

ася

преди 16 години

аз искам да кажа 4е една моя приятелка се яви на предварителния по математика и изкара 4.60,същата тази позната ми каза 4е се е преписвало на изпита.просто адски много хора познавам които разчитат на това да препишат на тези изпити което за мен лично е пълна глупост,ще отидеш там и ще трепериш дали ще препишеш,дали ще е вярно,а вместо да отидеш уверен в свойте знания,не го разбирам тва

7

musicman

преди 16 години

всички преди мен,взели отношение по статията им се набива на очи едно,че "преписвали"!а за мен пък друго е чудно. щом съм решил да кандидатствам в....без значение кой университет,логично би било това да е ЛИЧНО МОЕ РЕШЕНИЕ,както и много добре да знам кво ще кандидатсвам!!! е,от тук БИ трябвало да следва,че материята по която ще се явявам,БИ трябвало да съм я УЧИЛ и да е останала в главата ми,така че не трябва да се осланям на "пищови",а да положа СВОЯ,СОБСТВЕН ТРУД и ако съм кадърен - да ме приемат!!!!!! но днешните кандидат-студенти,са се превърнали в паразитни консуматори и въобще не искат да си напънат мозъчните гънчици (а болшинството,колкото и да го напъват,така са учили че за тях моментната оценка е много по-важна,а не знанието!!!)то затова и образованието ни,и медицината,и инженерите,и политика........и всичко в тая държава стои здраво и стабилно!!! благодарение на "пищова" - ДА ЖИВЕЙ !!!!!!!!

fallback