Снимка: БГНЕС
fallback

Столичният общински съвет /СОС/ удължи срока на концесионния договор на "Волф-96" до 31 март 2009 година.

Общо 34 от общинските съветници бяха "за", 8 - "против", а 15 се въздържаха при гласуването на предложената докладна записка за удължаването на срока.

Комисията по околна среда е констатирала несъответствия между подаваните данни от различните системи, посочи заместник-кметът по околна среда Мария
Бояджийска.

Според кмета Бойко Борисов, няма точни данни за броя на населението на София, както и за типа на отпадъците.

За да има нормална, ясна и добре подготвена обществена поръчка, е необходимо време, добави той.

На 20 март фирмата-собственик на дружествата-концесионери по чистотата "Новера" обяви, че спира обслужването на четири столични района заради изтичането на срока на концесионния договор на "Волф-96".

Районите, които се обслужват от фирмата са Люлин, Овча купел, Витоша и една част от столичния квартал Триадица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Hristian

преди 16 години

Нека! Да крадне още малко, че онова Bugatti Veyron за милион и половина евро дето си го купи миналата година вече е стар модел.... Така ние ще си тънем в мърсотия, пък той ще си живее охолно с НАШИТЕ ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ !!!

5

kyky

преди 16 години

бре нещо мноо малка тая новина бе, и нещо закъсняла с близо седмица....къдее бай ви мухобойко, що не коментира новината, що му липсва снимката от статията, що не гърми по цял ден днес-бг?а?малиии то бива подгъзници, ама вие етпен се оляхте....кво тва безлично `сос` дет сте написали? не е ли КМЕТЯ ВИ БАТ БОЙКО тоя дет хариза още една година на хиените да крадат????я оправете заглавието!КМЕТЯ БАЙ БОЙКО БОРИСОВ ДАДЕ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА НА ВОЛФ ДА КРАДЕ СОФИЯНЦИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ КОИТО ИЗПРИКАЗВА ПРЕДИ ТОВАe нещо такова трябва да ви е заглавието......не е като да пишете за водки и други простотии :)))

4

Атанас Петров

преди 16 години

Бойко не е глупав, той знае за какво се прави на шут, Цветелина ще строи мегакомплекс на Цариградско за 1.5 млрд евро - уважаеми ГЕРБерчета ***, помислете откъде са паричките - може би не са все пак от членския ви внос

fallback