6

Hristian

преди 16 години

Нека! Да крадне още малко, че онова Bugatti Veyron за милион и половина евро дето си го купи миналата година вече е стар модел.... Така ние ще си тънем в мърсотия, пък той ще си живее охолно с НАШИТЕ ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ !!!

5

kyky

преди 16 години

бре нещо мноо малка тая новина бе, и нещо закъсняла с близо седмица....къдее бай ви мухобойко, що не коментира новината, що му липсва снимката от статията, що не гърми по цял ден днес-бг?а?малиии то бива подгъзници, ама вие етпен се оляхте....кво тва безлично `сос` дет сте написали? не е ли КМЕТЯ ВИ БАТ БОЙКО тоя дет хариза още една година на хиените да крадат????я оправете заглавието!КМЕТЯ БАЙ БОЙКО БОРИСОВ ДАДЕ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА НА ВОЛФ ДА КРАДЕ СОФИЯНЦИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ КОИТО ИЗПРИКАЗВА ПРЕДИ ТОВАe нещо такова трябва да ви е заглавието......не е като да пишете за водки и други простотии :)))

4

Атанас Петров

преди 16 години

Бойко не е глупав, той знае за какво се прави на шут, Цветелина ще строи мегакомплекс на Цариградско за 1.5 млрд евро - уважаеми ГЕРБерчета ***, помислете откъде са паричките - може би не са все пак от членския ви внос

3

АлдоМоро

преди 16 години

АЛО, БАЛАМИТЕ - КВА СТАНА ТЯ - КАКВО НАПРАВИ ЛЮБИМИЯТ ВИ МИЛИЦИОНЕР - АМАН ОТ ТЕЗИ НАИВНИЦИ, ПОВРЪЩА МИ СЕ, ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ

2

любопитен

преди 16 години

нали бат' Бойко се кълнеше, че няма проблеми, защото концесията изтичала през юни? Нали се писа, че не може да бъде удължена, това щяло да е в нарушение на незнам какъв си закон? Сега кой ще се самосезира да разследва защо и дали законно е продължена?

1

Българин

преди 16 години

Удължаване на договора.На Бойко Борисов гушата пак порасна и заприлича на ПЕЛИКАН.